Biti certificiran Les Mills inštruktor, pomeni biti na poti ustvarjanja bolj fit planeta in spreminjanja življenj posameznikov, s katerimi se srečuješ. Pomeni pa tudi, da si na osnovni stopnji poučevanja, s katere lahko napreduješ, rasteš kot inštruktor in oseba in postaneš ultimativna verzija samega sebe – fitnes vodja, ki je eno s svojim programom in ki s telesom in srcem dela za ljudi in z ljudmi.

NAPREDNO ŠOLANJE

Napredno šolanje predstavlja obvezno šolanje, s katerim mora ceritificirani inštruktor pričeti v roku enega leta od certificiranja. Šolanje te bo pripeljalo do POTENCIRANE verzija tega, kakršen si sedaj – fitnes vodja, ki s svojim delom in karizmo v skladu z naravo svojega treninga motivira in navdihuje ljudi, da tudi sami dosežejo svoj potencial – kot športniki in tudi kot osebe!

2 DNEVNO NAPREDNO IZOBRAŽEVANJE

2 dnevno napredno izobraževanje je sestavljeno iz več delov, oz. stopenj naprednega šolanja LES MILLS sistema, ki ti bodo dali vsa potrebna orodja in znanja, s katerimi boš lahko dosegel/a višji nivo poučevanja, nabito polno dvorano in si, nenazadnje, odprl/a nove poti do naslednjega kariernega cilja.

NA KATERI STOPNJI SI ZDAJ?

Napredno izobraževanje mora inštruktor opraviti v enem letu po licenciranju. Po uspešno opravljenem modulu postane Les Mills napredni inštruktor.

Prvi preizkus te čaka že na začetku prvega dne, ko moraš sam/a sebi odkrito odgovoriti na vprašanja “Na kateri stopnji poučujem ta trenutek?”. Stopil/a boš v čevlje ocenjevalca svojih lastnih trenutnih sposobnosti in identificiral/a svoje močne strani poučevanja ter tudi področja poučevanja, na katerih želiš delati in jih izboljševati. Skozi iskanje lastnega “zakaj-a” in odkrivanje lastnih vrednot in prepričanj boš našel/a avtentičnega vodjo, svoje osebne karakteristike pa nato prilagodil/a karakteristikam programa/ov, ki jih poučuješ. Postal/a boš avtentični vodja, ki, skozi zlitje narave programa in lastnih karakteristik, vsak trening naredi drugačen, raznolik, navdihujoč in zabaven za prav vse različne tipe ljudi, s katerimi se sreča!

Modul bazira na poglobljenem vpogledu in raziskovanju na področju elementov povezovanja in nastopa, zato je nujno potrebno odlično poznavanje (v teoriji in praksi) prvih treh elementov – koreografije, tehnike in trenerstva!

Napredni modul ti bo podal vsa orodja in znanje, ki jih pri svojih nastopih uporabljajo najboljši svetovni prezenterji, ki jih vsake 3 mesece lahko občudujemo na inštruktorskih video posnetkih.

CENA NAPREDNEGA IZOBRAŽEVANJA

Cena naprednega izobraževanja v enkratnem plačilu: 375 € + DDV.

ALI RES DELAŠ ZA LJUDI, KI STOJIJO PRED TEBOJ?

Znanje, ki ga boš pridobil/a drugi dan, ti bo pomagalo pri povezanosti s svojimi vadečimi med treningi in ti omogočilo, da vsakega posameznika pripelješ do željenega uspeha. Ja, tudi tistega, ki te na vsakem treningu grdo gleda nekje iz kota. Si vedel/a, da je ravno on tvoj največji fan?

Raziskova/a boš tudi poučevanje vadb na kontrasten in avtentičen način, se naučila nekaj preprostih prijemov povezovanja in motivacije iz sveta psihologije, spoznal/a 3 dimenzije povezovanja in odkrival/a neskončne možnosti povezovanja treninga in glasbe ter spoznala 4 različne profile ljudi, ki se zagotovo pojavijo na vsakem tvojem treningu.

KAM LAHKO POSEŽEŠ?

Proces izobraževanja Les Mills inštruktorja te popelje do dveh nazivov:

1 LES MILLS inštruktor, po uspešno končanem osnovnem izobraževanju

2 LES MILLS napredni inštruktor, po uspešno končanem naprednem izobraževanju (AT)

 

Izjemni, nadpovprečni inštruktorji, ki dosegajo višje standarde v elementih inštruktorstva po naprednem izobraževanju pa si s svojim delom, tako na odru, kot tudi “pod njim”, lahko prislužijo vabilo na trenersko izobraževanje (t.i. trenerski bootcamp), skozi katerega lahko postanejo novi prezenterji in/ali trenerji na nacionalni ravni ter svojo inštruktorsko kariero nadgradijo s predajanjem znanja in izkušenj novim generacijam mladih inštruktorjev.

POSTANI NAPREDNI INŠTRUKTOR - PRIJAVI SE ZDAJ!

Ime

Priimek

E-mail

GSM

Na napredno izobraževanje se prijavljam s programom:

Prepišite spodnje znake:
captcha