Biti certificiran Les Mills inštruktor, pomeni biti stopnico višje nad ostalimi. Pomeni pa tudi, da si na stopnji, iz katere bomo izhajali in tvoje znanje izpilili do potankosti.

NAPREDNO ŠOLANJE

Napredno šolanje predstavlja obvezno šolanje, s katerim mora ceritificirani inštruktor pričeti v roku enega leta od certificiranja. Šolanje te bo pripeljalo do POTENCIRANE verzija tega, kakršen si sedaj – vodja, motivator in navdih za ljudi, da gredo še globlje vase, da dajo vse od sebe.

2 DNEVNO NAPREDNO IZOBRAŽEVANJE

2 dnevno napredno izobraževanje je sestavljeno iz dveh modulov, oz. dveh stopenj naprednega šolanja LES MILLS sistema, ki te bosta popolnoma opremili z vsemi znanji in orodji, potrebnimi za doseganje vaše boljše kakovosti in naslednjega kariernega cilja.

NAPREDNO IZOBRAŽEVANJE 1. STOPNJE

Napredno izobraževanje mora inštruktor opraviti v enem letu po licenciranju. Po opravljenem modulu postane Les Mills napredni inštruktor.

Prvi modul (prvi dan) je programsko specifičen in se osredotoča na to, kako bolje poučevati v skladu z bistvom programa, kako biti bolj avtentičen ter močnejši in bolj navdihujoč vzor za svoje vadeče.

Modul bazira na poglobljenem vpogledu in raziskovanju na področju elementov tehnike in trenerstva.  Po izobraževanju bo tvoja tehnična izvedba izdelana do popolnosti. Ob uporabi testov in pripomočkov osebnega trenerstva, se boš osredotočal na držo, postavitve in tehnično izvedbo razdelal do potankosti.

Blok, ki se nanaša na trenerstvo, ti bo pokazal kako doseči odličnost z uporabo 4 korakov za pripravo, ki jih uporabljajo tudi DVD prezenterji. Naučil se boš, kako z inkluzivnostjo razviti sposobnost poučevanja vadbe za vsakega posameznika v dvorani.

CENA NAPREDNEGA IZOBRAŽEVANJA

Cena naprednega izobraževanja v enkratnem plačilu: 375 € + DDV.

NAPREDNO IZOBRAŽEVANJE 2. STOPNJE

Drugi modul (2. dan) ti bo omogočil, da se boš popolnoma zlil s kulturo LES MILLS-a in njenimi vrednotami. Pomagal ti bo razviti sposobnosti in orodja, s katerimi boš postal “rock zvezda” ki polni dvorane vedno in povsod.

Modul 2 ti bo pomagal pri povezanosti s svojimi vadečimi med vadbo in ti omogočil da vsakega posameznika pripelješ do željenega uspeha. Naučil se boš uporabljati 5 elementov na bolj holistični način – s čimer boš dosegel spremembe v dvorani hitreje.

Raziskoval boš tudi poučevanje vadb na kontrasten in avtentičen način.

Ob uspešnem zaključku modula 2, prejmeš certifikat Les Mills PRO inštruktorja. S svojo odličnostjo pa lahko dosežeš višje standarde in si prislužiš laskava naziva Les Mills PRO advansnega inštruktorja in Les Mills PRO elitnega inštruktorja.

Status Les Mills PRO advansnega inštruktorja je dokaz tvoje resnične sposobnosti povezave z vadečimi in nadstandarnega pristopa do ljudi na tvojih vadbah.
Predstavlja certifikat o tvoji potenciranosti.

Status Les Mills PRO elitnega inštruktorja pa lahko ponese tvojo kariero na višje nivoje, ter ti pomaga doseči statuse reginalnega ali nacionalnega prezenterja ali status trenerja.

KAM LAHKO POSEŽEŠ?

Proces izobraževanja Les Mills inštruktorja te popelje do treh nazivov:

1 LES MILLS inštruktor, po uspešno končanem osnovnem izobraževanju

2 LES MILLS napredni inštruktor, po uspešno končanem naprednem šolanju 1. stopnje

3 LES MILLS PRO inštruktor, po uspešno končanem naprednem šolanju 2. stopnje

Izjemni, resnično dobri inštruktorji, ki dosegajo višje standarde v elementih inštruktorstva po naprednem izobraževanju 2. stopnje pa lahko dosežejo naslednja dva naziva:

1. LES MILLS PRO Advansni inštruktor
kompetentnost v Koreografiji, Tehniki, Trenerstvu, Povezovanju in Nastopu. Certifikat potrjuje vsestranskot inštruktorja, ki je na poti postati najboljši med najboljšimi.

2. LES MILLS PRO Elitni inštruktor
odlika v Koreografiji, Tehniki, Trenerstvu, Povezovanju in Nastopu. High Quality certifikat, ki omogoča inštruktorju nastope na nacionalnem nivoju, quarterlijih, ter lansiranjih in re-lansiranjih produktov v regiji. Naslednje generacije nacionalnih trenerjev bodo iskane v PRO elitni skupini inštruktorjev.