Les Mills™ je fitnes licenčni sistem, katerega zastopnik za Slovenijo in države vzhodne Evrope je naše podjetje, Apejron d.o.o..

Sedež krovnega podjetja Les Mills™ International je v Aucklandu na Novi Zelandiji. Direktor podjetja, Philip Mills, je zaradi svoje poslovne uspešnosti in rasti v letu 2007, prejel prestižno gospodarsko nagrado za najuspešnejšega menedžerja v državi.

Vizija podjetja Les Mills™ International je postati vodilno podjetje na področju fitnes skupinskih vadb in aerobike na svetu. Svojo vizijo pa že uspešno uresničujejo s 11536 licenčnimi fitnes centri  v preko 90 državah sveta in s tedensko 5 mio. vadečih na urah.

Uspešnost in nenehno rast podjetja zagotavlja celoten »know-how«, ki nastaja in se nenehno razvija pod strokovnim vodstvom različnih strokovnjakov (zdravniki, športniki, glasbeniki, ekonomisti, marketinški guruji,…),nato ga najprej prenesejo na lokalno agencijo, ta pa je nato zadolžena, da vsakemu licenčnemu centru dodeli vpogled in vsebine sistema.

ENAJST VADBENIH PROGRAMOV

Sistem vključuje 11 vadbenih programov: BodyPump™, BodyAttack™, BodyStep™, RPM™, BodyJam™, BodyCombat™, BodyBalance™, Sh’Bam™, CxWorks™, Les Mills Grit™ in Les Mills Sprint™, hkrati pa nudi tudi licenčno izobraževanje inštruktorjev, celoten marketing, vključno z že izdelanim reklamnim materialom, ter celoten managemen paket znanj in orodij, ki zagotavljajo uspešno poslovanje vsakemu licenčnemu centru.

SPREJMITE IZZIV!

Če ste tisti katerih želja je polna aerobična dvorana, izvrstna koreografija, MTV-jevski izbor glasbe, motiviran, energičen inštruktor in kriki zadovoljnih, nasmejanih strank. Na recepciji pa gneča tistih, ki komaj čakajo, da izpolnijo vpisni list, kupijo karto in vstopijo v ponujeno doživetje …

In tisti, ki se zavedate vsega vloženega truda, energije, znanja in predvsem veselja do tega kar delate in ste si skozi leta kaljenja v fitnes industriji ter v povezavi z ostalimi področji zastavili več, še večjo kakovost svojih storitev, še boljše poslovne odločitve in ideje…

Sprejmite izziv in skupaj z nami soustvarite še uspešnejšo poslovno zgodbo!