fbpx

Karierna priložnost – spremeni hobi v poklic!

Spremeni hobi v kariero z začetnim Les Mills usposabljanjem in postani inštruktor najbolj priljubljenih skupinskih treningov na svetu.
DELI

Samo najbolj zagrizeni bodoči inštruktorji tekom lockdowna razmišljajo o tem, da bi postali inštruktorji. Za takšne vemo, da bodo svoje delo opravljali z največjo strastjo, da bodo dali vse od sebe in da resnično želijo pomagati drugim postati bolj fit in še bolj srečni v svojem telesu.

Tekom lockdowna smo prejemali sporočila in vprašanja, kdaj bodo ponovno stekla začetna usposabljanja. Želite si izzivov, želite se preizkusiti v novi vlogi, naši inštruktorji so vas tako navdušili, da bi tudi vi radi stopili v njigove čevlje in navdihovali ter motivirali ljudi.

Ob takšnih sporočilih si enostavno želimo pomagati, zato kljub nekoliko nejasnim časom, z ogromno mero optimizma in navdihnjeni z vašimi željami sporočamo, da bodo prva “po-koronsko” začetna uposabljanja potekala v soboto in nedeljo, 10. in 11. aprila 2021.

Postani inštruktor programov Bodyattack ali Bodypump!

V prvem po-koronskem terminu začetnih usposabljanj za nove inštruktorje boste priložnost dobili bodoči BODYATTACK in BODYPUMP inštruktorji! Če si želiš stopiti v čevlje dveh enega dveh najbolj priljubljenih Les Mills programov v Sloveniji, si kar rezerviraj prvi vikend po velikonočnih praznikih!

Lokacija in termin začetnega usposabljanja

Začetno usposabljanje za oba programa bo potekalo v telovadnici Trening plac, Meljski dol 1, v Mariboru, v soboto in nedeljo, 10. in 11. aprila 2021.

Kako poteka začetno usposabljanje?

Vse podrobnejše informacije o poteku začetnega usposabljanja najdeš TUKAJ, na isti povezavi pa se lahko na začetno usposabljanje tudi prijaviš in tako narediš prvi korak na svoji inštruktorski poti.

Rok za prijavo na začetno usposabljanje je četrtek, 1.4.2021.

Imaš še kakšno vprašanje?

Če te zanima še kaj o začetnem usposabljanju, nam kar pogumno piši. klikni TUKAJ in na dnu strani izpolni obrazec “Povej nam več”, kjer nam lahko zaupaš več o sebi in postaviš čisto vsa vprašanja, mi pa ti bomo z veseljem pomagali pri odločitvi.

Pred tabo je čudovito potovanje, polno novih znanj in spoznanj, izjemnih ljudi in izpopolnjevanja sebe. 

Vse kar moraš narediti zdaj, je zbrati pogum in narediti prvi korak! 🙂

DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.