fbpx

5 razlogov, zakaj je Smartbar kralj nastavljivih uteži

Kot pravi Transformer v svetu nastavljivih uteži je Smartbar idealna rešitev za majhno in praktično domačo telovadnico. Spoznajte njegove unikatnosti..
DELI

Zadnje leto je postreglo s številnimi izzivi, tudi preklopom na bolj ali manj redne treninge doma. Tisti, ki treniramo redno (in resno), smo postali izjemno zahtevni tako pri vsebini treningov, ki jih izvajamo, kot tudi pri izbiri opreme, ki jo na treningih uporabljamo.

V prvem lockdownu smo kot nadomestek uteži uporabljali plastenke z vodo, pa pralne praške in konzerve fižola. Nekakšen avto na nožni pogon iz dobe Kremnčkovih je bila zasilna rešitev za ohranjanje naše forme.

Drugi lockdown je bil že nekoliko bolj sofisticiran – fitnes centri so se zorganizirali, kraljevala je izposoja opreme in nakup “low budget” fitnes rešitev. Brez dvoma napredek, naš avto iz dobe Kremenčkovih je dobil svoj motor, ki nas je lahko popeljal nekoliko dlje.

Vsem tistim, ki pa nam trening predstavlja “lifestyle” in si želimo tako v fitnesih in telovadnicah, kot tudi doma, trenirati redno (in resno), pa to ni dovolj. Velik nabor treningov, ki jih izvajamo zahteva sofisticirano opremo, raznolikost izvajanja vaj pa tako uporabo droga z utežmi, kot tudi prostih uteži oziroma ročk.

SMARTBAR in njegove unikatnosti

Ker vemo, da si želite trenirati kvalitetno in za to potrebujete tudi kvalitetno opremo, smo v naši spletni trgovini za vas pripravili posebno kodo, s katero lahko izkoristite 10% popusta pri nakupu Smartbara. Uporabi kodo TRENINGVAL3 in si opremi svojo domačo telovadnico z najboljšim. Koda velja do vključno 12. aprila 2021.

Zdaj pa je čas, da v sliki in besedi spoznaš Smartbar in njegove unikatnosti.

1. Aligatorski sistem vpenjanja uteži

Na prvi pogled nenavadna oblika glave Smartbara ima svoj namen. T.i. “aligatorski” sistem vpenjanja uteži omogoča dodajanje uteži v eni sami potezi in odvzemanje uteži z enostavnim potegom gumba. Tvoj čas je zlata vreden, zato čas treninga nameni treningu in ne menjavi uteži. Odmori znotraj treninga so tako res lahko namenjenu odmoru in ne manipulaciji z opremo, s čimer trening postane učinkovitejši, napredek pa kvalitetnejši.

2. Vrtljive glave, kot jih še niste poznali

Tržišče kompletov nastavljivih uteži vrtljivih glav enostavno ne pozna. Vrtljiva glava Smartbara omogoča tekoče vrtenje uteži med izvajanjem dinamičnih gibov. S tem vsak premik droga postane tekoč, varnejši in učinkovitejši. Adijo boleča zapestja, živijo optimalna mišična aktivacija!

3. Ergonomska oblika uteži

Mnoge nastavljive uteži na tržišču so uporabne le kot palica z utežmi. Kaj pa se zgodi, ko želiš utež prijeti v roko brez palice in jo izkoristiti za širši nabor vaj? Auč, neprijeten občutek v zapestjih in dlaneh, ubogi tvoji prsti in tudi že kakšna rana je nastala zaradi grobih robov na utežeh.

Smartbar je našel rešitev v ergonomski obliki uteži. Le-ta ti omogoča odličen oprijem uteži tako na sredinski ročki, kot tudi na vrhu ali dnu uteži, v odvisnosti od tega katero vajo izvajaš.

4. Teksturiran profil

Tisti, ki resno treniramo, običajno med treningom spustimo kakšno kapljo (ali dve ali tri) znoja. Ena izmed neprijetnih stvari med treningom, ki pridejo na račun znoja, je drsenje palice iz dlani. Smartbar s svojim teksturiranim profilom omogoča optimalen oprijem tekom celotnega treninga.

Na palici Smartbara boš našel tudi oznake, ki zagotavljajo simetrijo prijema med izvajanjem posameznih vaj, ki je pomembna pri zagotavljanju mišičnega ravnovesja.

5. Sočasna uporaba večih uteži hkrati

Je 2,5 kg utež prelahka in 5 kg pretežka? Kaj, če bi 2,5 kg iteži dodal 1 kg in tako našel vmesno pot? Zaradi svoje oblike Smartbar omogoča točno to – sočasno uporabo večih uteži, s čimer lahko obremenitev vsake vaje izpiliš do potankosti ali pa tekom izvajanja vaje hitro in enostavno zmanjšaš obremenitev, če čutiš, da obremenjena mišica popušča pod prevelikim bremenom.

Naslednjih 11 dni bo ključnih 🙂

Zakaj bi se v sodobnem svetu, polnem pametne tehnologije, prevažal naokoli v Kremenčkovem avtomobilu, ko pa te do rezultatov lahko pelje Optimus Prime – eden in edini kralj Transformerjev.

Ker bo naslednjih 11 dni RES ključnih, smo v naši spletni trgovini zate pripravili posebno ugodnost. Do vključno 12. aprila lahko svoj Smartbar komplet nastavljivih uteži naročiš po ZNIŽANI CENI!

Uporabi kodo TRENINGVAL3 za 10% popust!

Dobra fitnes oprema, je več kot fitnes oprema.

DELI

treningi in nasveti

Prijavi se in prejemaj treninge in nasvete kako lahko s treningi doma postaneš boljši športnik ali bolj fit.