fbpx

Poletni Les Mills dan; QW 2/2021

Sobota, 19. junij 2021, bo dan, ko se inštruktorji spet vidimo, kakšno rečemo in se podružimo, treniramo in predvsem uživamo v stvareh, ki jih imamo radi. Inštruktorice in inštruktorji, vabimo vas na junijsko nadaljevalno inzobraževanje - po dolgem času ponovno v živo.
Share on facebook
DELI

Dolgo časa smo čakali, da vas zdaj lahko končno spet povabimo na nadaljevalno izobraževanje V ŽIVO!

Radi bi vas videli, radi bi z vami rekli kakšno besedo, spili kakšno pijačo, seveda nredili kakšen trening in se kaj novega naučili. A v prvi vrsti, bi se z vami radi podružili tako, kot se spodobi, v živo, iz oči v oči.

Drage naše inštruktorice, dragi naši inštruktorji in tudi vsi ostali ljubitelji Les Mills treningov, vabimo vas na nadaljevalno izobraževanje, QW 2/2021, oziroma bolje rečeno, POLETNI LES MILLS DAN!

Kdaj in kje?

V soboto, 19. junija 2021, v Top-fit fitnesu (Ipavčeva ulica 22, Celje).

Urnik treningov in delavnic

Prijava in rezervacija mest

Zaradi aktualnih ukrepov v povezavi s Covid-19 je število mest na vseh treningih in delavnicah omejeno na 29. Prijave bodo do vključno nedelje, 6. junija, odprte le za Les Mills inštruktorje in inštruktorice. Od ponedeljka, 7. junija, dalje pa bodo prijave odprte tudi za vse ostale udeležence, ki si želite skupaj z nami preživeti aktivno soboto.

Udeležba na vseh treningih je za člane Top-fit fitnesa brezplačna, vsi tisti, ki niste člani pa se za vse informacije lahko obrnete na recepcijo Top-fita.

Obe delavnici sta namenjeni le inštruktorjem.

Svojo prijavo opravite tako, da izpolnite spodnji prijavni obrazec.

Informacije za vse udeležence

Glede na trenutne ukrepe v povezavi s Covid-19, je število mest na vseh treningih in delavnicah omejeno, zato so prijave OBVEZNE. Če se vam ne uspe udeležiti treningov oz. delavnic, na katere ste prijavljeni, nam to sporočite najkasneje do četrtka, 17. junija, na elektronski naslov info@lesmills.si. Tako bomo mesto lahko odstopili komu drugemu.

Kljub temu, da se epidemija počasi umirja, vas vljudno prosimo, da ob prihodu v Top-fit upoštevate vsa navodila in ukrepe, vezane na Covid-19. Tako bomo skupaj zagotovili varnost vsakega posameznega udeleženca, kot tudi celotne naše ekipe.

Ker se spremembe dogajajo na tedenski ravni, lahko nekaj dni pred dogodkom v svojih elektronskih nabiralnikih pričakujete tudi obvestilo o vseh aktualnih ukrepih in omejitvah v Top-fit fitnesu.

Pomembne informacije za inštruktorje

Prijave in rezervacije mest na posameznih trenigih bodo do vključno nedelje, 6. junija, odprte le za vas, inštruktorje in inštruktorice. Po tem datumu pa bomo prijave odprli tudi za ostale udeležence, zato vas vljudno prosimo, da svojo prijavo opravite čim prej. To storite tako, da izpolnite prijavni obrazec zgoraj (pod urnikom).

Vsa inštruktorska digitalna gradiva bodo na vaših inštruktorskih aplikacijah in portalih dostopna najkasneje v ponedeljek, 21. junija, za vse inštruktorje, ki:

  • vam inštruktorska gradiva kriijejo fitnes centri in bodo plačana najkasneje do petka, 18.6.2021,
  • ste samoplačniki in boste svoje plačilo opravili najkasneje do petka, 18.6.2021,*
  • svoja inštruktorska gradiva plačujete preko direktnih bremenitev. Vse direktne bremenitve bodo izvedene v ponedeljek, 14.6.2021.

*Samoplačniki gradivo plačate na naslov Apejron šport d.o.o., Omersova ulica 44, 1000 Ljubljana, TRR: SI56 0700 0000 1155 942. Pod namen napišite, katera gradiva plačujete (BP, BA, …). Cena gradiv je enotna za vse programe in znaša 36,60 Eur z že vključenim DDV.

Prosimo vas, da po izvedenem plačilu posredujete potrdilo o plačilu na naslov patricija.zalar@lesmills.si

Komaj čakamo, da vas ponovno vidimo v živo, do takrat pa vam želimo lep zaključek pomladi in uspešne treninge!
Share on facebook
DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.