fbpx

Nova aplikacija Les Mills+

Prihaja nova aplikacija Les Mills+, ki bo vsem uporabnikom zagotovila še boljšo uporabniško izkušnjo in bo sčasoma nadomestila Les Mills on demand.
DELI

Zakaj sploh potrebujemo novo aplikacijo, se sprašujete? Les Mills on demand je v tem trenutku brez dvoma najboljša fitnes aplikacija na tržišču, kar pa ne pomeni, da se je ne da izboljšati in narediti uporabnikom še bolj prijazne.

Kaj je Les Mills+?

Les Mills+ je nova aplikacija online Les Mills treningov, ki uporabnikom omogoča kvalitetnejšo izkušnjo treninga doma. Z vpeljavo umetne inteligence Les Mills+ spremlja tvoje opravljene treninge ter ti svetuje katere vsebine so najbolj primerne za tvoje navade, časovne zmožnosti in cilje. Les Mills+ je več kot le zakladnica video vsebin. Je personaliziran in individualen virtualni trener, ki ti pomaga hitreje in kvalitetneje doseči zastavljene cilje.

Tako kot boš napredoval ti bo z nenehnim dodajanjem novih vsebin in še naprednejšo tehnologijo rasla tudi Les Mills+ aplikacija.

Kaj je novega v aplikaciji?

Aplikacija spremlja tvoje opravljene treninge prav tako pa lahko zgodovino treningov spremljaš tudi sam! Več kot boš opravil treningov, bolj natančno bo tvoj virtualni trener lahko priporočil naslednje.

Z lažjim spremljanjem poteka svojih izzivov in urnika treningov boš prihranil dragocen čas, zato bodi pripravljen na akcijo takoj, ko vklopiš aplikacijo!

Se Les Mills on demand poslavlja?

Les Mills on demand se bo sčasoma poslovil in svoje mesto prepustil mlajšemu, bolj inteligentnemu in uporabniku bolj prijaznemu bratu, Les Mills+. Vendar še ne danes ali jutri in tudi pojutrišnjem ne! 

Ker je vsaka sprememba težka, bo še nekaj časa Les Mills on demand nemoteno na voljo, kar ti bo omogočilo lažje privajanje na novo aplikacijo. Vzemi si čas, preizkušaj novo aplikacijo, če želiš pa hkrati uporabljaj tudi Les Mills on demand.

Kako se prijavim v Les Mills+?

Če že uporabljaš Les Mills on demand aplikacijo, za vstop v Les Mills+ uporabi enako uporabniško ime in geslo kot ju uporabljaš za LMOD. Tako preprosto je!

Če še nisi uporabnik Les Mills on demand aplikacije pa v Les Mills+ sledi navodilom za registracijo novega uporabnika.

Kje najdem Les Mills+ aplikacijo?

Les Mills+ je namenjena tako iPhone kot tudi Android uporabnikom. Skoči v APP STORE oziroma GOOGLE PLAY in poišči Les Mills+.

Svet gre naprej in mi z njim! Domači treningi so postali stalnica, uporabnikom prijaznejša aplikacija pa pomeni tvoj hitrejši napredek na poti do zastavljenih ciljev. Veliko užitkov ob raziskovanju nove aplikacije ti želimo!

Dobra fitnes oprema, je več kot fitnes oprema.

DELI

treningi in nasveti

Prijavi se in prejemaj treninge in nasvete kako lahko s treningi doma postaneš boljši športnik ali bolj fit.