fbpx

IX Livestream za inštruktorje

Programsko specifične delavnice z ustvarjalci Les Mills treningov, vpogled v prihajajoče treninge, Q&A s programskimi direktorji... Rezerviraj si večer za Instructor Experience Livestream, v živo z Nove Zelandije..
DELI

Dragi inštruktorji in inštruktorice!

Ponovno bomo lahko v živo z Nove Zelandije spremljali programsko specifične delavnice pod vodstvom programskih direktorjev. Iz prve roke bomo spoznali cilje v ozadju posameznih treningov, ključne fokuse poučevanja in skrite trike vsakega programa.

Kaj je IX Livestream in komu je namenjen?

IX = Instructor Experience. Livestream = online dogodek v živo z Nove Zelandije.

IX Livestream je namenjen vsem Les Mills inštruktorjem, ki želite nadgraditi svoje znanje in dobiti še globlji vpogled v poučevanje programov ter fokus poučevanja najnovejših edicij. Čakajo nas informacije iz prve roke: od zamisli do izvedbe programskih direktorjev in smernice za najkvalitetnejše poučevanje prihajajočih edicij Les Mills treningov.

Pričakujete lahko programsko specifične delavnice, ne pa tudi samih treningov. Celoten online dogodek bo izobraževalno naravnan, tako da ga lahko spremljate s kavico v roki in v udobju svojega kavča, odveč pa ne bo kakšen zvezek in pisalo.

Kdaj bo IX Livestream potekal?

IX Livestream bo potekal 11. in 12. septembra 2021, v živo z Nove Zelandije.

Urnik IX Livestream delavnic

Ker online dogodek poteka v živo in vključuje vse svetovne inštruktorje, so termini prilagojeni novozelandskemu času. Slovenski čas je zabeležen pod CEST (Central European Summer Time).

Prijava na IX Livestream

Svojo prijavo na IX Livestream oddaš tako, da izpolniš spodnji prijavni obrazec. Prijave bodo odprte do nedelje, 5. septembra 2021. Vse prijave bodo v ponedeljek, 6. septembra 2021, posredovane na Les Mills International, v dneh pred dogodkom pa boste vsi prijavljeni inštruktorji na posredovan email prejeli individualno vabilo na online dogodek. IX Livestream je za vse Les Mills inštruktorje brezplačen.

Ali je IX Livestream del slovenskega nadaljevalnega izobraževanja za inštruktorje?

Ne. IX Livestream je samostojen dogodek, ki ni povezan z rednim kvartalnim nadaljevalnim izobraževanjem. Udeležba na IX Livestream ni obvezna, seveda pa predstavlja doprinos h kvaliteti poučevanja inštruktorja.

V prihodnjih dneh za vas pripravljamo tudi vse informacije o slovenskem kvartalnem nadaljevalnem izobraževanju, na katerem vam bomo podali enake vsebine delavnic kot jih lahko pričakujete na IX Livestream.

Veselimo se, da vam kmalu spet vidimo v živo ter vam hkrati omogočimo še dodatne izobraževalne vsebine.

Ekipa Les Mills Slovenije

DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.