fbpx

Nadaljevalno izobraževanje za inštruktorje, QW 3/2021

September, nova fitnes sezona, novi Les Mills treningi in nova znanja. Rezerviraj si soboto, 11. septembra 2021, za nadaljevalno izobraževanje slovenskih Les Mills inštruktorjev.
DELI

Kljub temu, da smo še vedno v negotovih časih, optimistično gledamo v prihodnost. Z zavedanjem, da so naše stranke postale zahtevnejše in od inštruktorjev pričakujejo vedno več, smo tokratno nadaljevalno izobraževanje razdelili na teoretični in praktični del.

Kdaj in kje?

Nadaljevalno izobraževanje bo potekalo v soboto, 11. septembra 2021, v fitnes centru Sokol Vič (Koprska ulica 72, Ljubljana), od 8:15 ure dalje.

Teoretični del QW 3/2021

Na nadaljevalnem izobraževanju te čaka ena splošna delavnica, ki vključuje znanje, ki ga lahko apliciraš na vse Les Mills programov. Skupna rdeča nit septembrskim edicijam vseh Les Mills treningov je razumevanje aktivacije mišic zadnjice in njene funkcije tako v športu, kot tudi v vsakdanjem življenju.

Splošna delavnica je priporočljiva za inštruktorje vseh programov!

Poleg splošne delavnice podrobnejši teoretični vpogled pripravljamo za vse Les Mills GRIT coache ter Bodystep in Les Mills Core inštruktorje.

  • Les Mills GRIT: “offset squat”; postavitev, izvedba, trenerstvo, doprinosi
  • Bodystep: novi gibi in kombinacije; postavitev, izvedba, trenerstvo, doprinosi
  • Les Mills Core: novi gibi in kombinacije; postavitev, izvedba, trenerstvo, doprinosi

*V primeru, da popoldanski Bodypump masterclass ne bo izveden, se termini vseh programsko specifičnih delavnic (GRIT, Bodystep, Core) zamaknejo za eno uro, s pričetkom ob 12:00 (GRIT) oziroma 12:30 (Bodystep, Core).

Praktični del QW 3/2021

Na vseh masterclassih je na voljo 30 mest, zato so prijave (in tudi morebitne odjave) na masterclasse obvezne.

*Bodypump masterclass ob 12:00 uri bo izveden le v primeru popolne zasedenosti jutranjega Bodypump masterclassa. V primeru, da popoldanski Bodypump masterclass ne bo izveden, se termini vseh programsko specifičnih delavnic (GRIT, Bodystep, Core) zamaknejo za eno uro, s pričetkom ob 12:00 (GRIT) oziroma 12:30 (Bodystep, Core).

Urnik

Prijave

Zaradi omejenega števila mest so prijave na vse vsebine nadaljevalnega izobraževanja OBVEZNE. Prijave bodo odprte od 1. do 10. septembra 2021.

Dodatno znanje

Vsi tisti, ki želite svoje znanje dodatno nadgraditi, vabljeni na IX Livestream za inštruktorje – prenos programsko specifičnih delavnic v živo z Nove Zelandije. Več o IX Livestream dogodku najdete TUKAJ.

POMEMBNO! IX Livestream je samostojen dogodek, ki ni povezan z rednim kvartalnim nadaljevalnim izobraževanjem. Udeležba na IX Livestream ni obvezna, seveda pa predstavlja doprinos h kvaliteti poučevanja inštruktorja. Udeležba na IX Livestream ne šteje za opravljeno inštruktorsko obveznost redne udeležbe na kvartalnih nadaljevalnih izobraževanjih.

Dodatne informacije glede inštruktorskih digitalnih gradiv

Vsa inštruktorska digitalna gradiva bodo na vaših inštruktorskih aplikacijah in portalih dostopna najkasneje v ponedeljek, 13. septembra, za vse inštruktorje, ki vam inštruktorska gradiva skladno z novimi inštruktorskimi pogodbami kriijejo fitnes centri in bodo plačana najkasneje do petka, 10.9.2021.

Cena gradiv je enotna za vse programe in znaša 36,60 Eur z že vključenim DDV. 

Komaj čakamo, da vas ponovno vidimo v živo, do takrat pa vam želimo lep zaključek poletja in uspešen začetek nove sezone!
DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.