fbpx

Les Mills GRIT začetno usposabljanje za inštruktorje

Spremeni hobi v kariero z začetnim Les Mills usposabljanjem in postani inštruktor najbolj priljubljenega HIIT-a na svetu.
Share on facebook
DELI

Najboljši HIIT na planetu si zasluži najboljše inštruktorje. Se najdeš v teh besedah? Če je tvoj odgovor JA!, potem lahko že konec tega tedna obrneš svoje življenje na glavo. Postani Les Mills GRIT coach!

Lokacija in termin začetnega usposabljanja

Začetno usposabljanje za bo potekalo v fitnes centru Top fit, Ipavčeva u!lica 22, v Celju, v soboto in nedeljo, 25. in 26. aprila 2021.

Kako poteka začetno usposabljanje?

Vse podrobnejše informacije o poteku začetnega usposabljanja najdeš TUKAJ, na isti povezavi pa se lahko na začetno usposabljanje tudi prijaviš in tako narediš prvi korak na svoji inštruktorski poti.

Rok za prijavo na je torek, 21.9.2021.

Imaš še kakšno vprašanje?

Če te zanima še kaj o začetnem usposabljanju, nam kar pogumno piši. klikni TUKAJ in na dnu strani izpolni obrazec “Povej nam več”, kjer nam lahko zaupaš več o sebi in postaviš čisto vsa vprašanja, mi pa ti bomo z veseljem pomagali pri odločitvi.

Pred tabo je čudovito potovanje, polno novih znanj in spoznanj, izjemnih ljudi in izpopolnjevanja sebe. 

Vse kar moraš narediti zdaj, je zbrati pogum in narediti prvi korak! 🙂

Share on facebook
DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.