fbpx

Odpiramo prednaročila za Les Mills Smarttech opremo

Vi nam pošiljate želje, mi odreagiramo! V izogib lanskoletnim zamudam paketov letos predčasno odpiramo prednaročila za Les Mills Smart tech opremo! Da bo do praznikov zagotovo pod vašimi smrečicami.
Share on facebook
DELI

Iz napak se učimo. Tudi, če na napake ne moremo vplivati in za njih nihče ni zares odgovoren, se zavedamo pomena obdarovanja. Lepo je, ko razveseliš svoje najdražje in še lepše je, če lahko oni s tvojim darilom vplivajo na boljše počutje v svoji koži.

Zato smo se letos odločili, da že v novembru odpremo prednaročila za vso Les Mills Smart tech opremo. ja, prav si prebral/a, VSO LES MILLS SMART TECH OPREMO!

Če si želiš svoj Smartbar, Smartstep, MBX blazino ali Smartband elastiko ali pa želiš vrhunsko opremo za domače treninge komu podariti, si na pravem mestu!

Kako potekajo prednaročila?

  1. korak: na naslov info@lesmills.si nam sporoči, katere kose Les Mills Smart tech opreme želiš.
  2. korak: počakaj na naš odgovor v katerem ti bomo poslali tudi predračun za naročeno opremo in vključili, pazi to, 10% popusta na vse kose, ki jih ni na zalogi v spletni trgovini!
  3. korak: počakaj do sredine decembra pa bo oprema pri tebi, do takrat pa poskrbi le za dovolj darilnega papirja in naaaaajvečjo pentljo!

Tudi posebne želje lahko uresničimo!

Imaš posebno željo? Si morda želiš samo kakšno dodatno utež za svoj Smartbar ali pa dodatne podstavke za Smartstep. Skorajda ni želje, ki ti je ne moremo izpolniti.

Če imaš kakšno specifično željo, jo kar dopiši v email, da ti lahko posredujemo vse informacije.

Rok za oddajo prednaročila

Prednaročila sprejemamo do konca meseca novembra, torej do vključno torka, 30.11. Resnično pa te prosimo, da roka za oddajo prednaročila ne zamudiš, saj se kasneje lahko zgodi, da opreme enostavno zmanjka. V tem primeru so naše roke žal zvezane.

Kaj pa popust?

Ja, tudi za popust smo poskrbeli. Celotno tvoje prednaročilo bomo “oplemenitili” z 10% popustom. Nobene kode ne potrebuješ, bomo za vse poskrbeli mi. Tako bo še kakšen Euro več ostal za vsa ostala darila.

Vsa Les Mills Smarttech oprema v prednaročilu vključuje tudi 10% popust!

Aplikacija LesMills+

Da bodo darila res dosegla svoj namen pa te spomnimo še na aplikacijo LesMills+, zbirko več kot 1000 treningov in usmerjenih trening planov. V njej med drugimi najdeš tudi najpopularnejši skupinski trening na svetu Bodypump, special edition “Trainer series” treninge, obsežno bazo znanja o pregrani in treningu in tudi strukturirane načrte treningov za tvoj cilj.

Aplikacijo LesMills+ lahko ob prvi registraciji kar 14 dni preizkušaš popolnoma brezplačno!

Vse informacije o aplikaciji najdeš TUKAJ.

Skoči v virtualno trgovino in izberi svoje darilo!

Dobra fitnes oprema, je več kot fitnes oprema.

Share on facebook
DELI

treningi in nasveti

Prijavi se in prejemaj treninge in nasvete kako lahko s treningi doma postaneš boljši športnik ali bolj fit.