fbpx

Nadaljevalno izobraževanje za inštruktorje QW 4/2021

December in nove edicije Les Mills treningov! Tokratno nadaljevalno izobraževanje se bo zgodilo v soboto, 18. decembra 2021, v Maxx gym-u v Ljubljani.
Share on facebook
DELI

Prihajajoče edicije Les Mills treningov, združene pod imenom STRONGER, napovedujejo še močnejše treninge in še kvalitetnejše rezultate. Skupaj z vami jih bomo premierno preizkusili tik pred božičnimi prazniki, da bomo z našimi vadečimi lahko v novo leto zakorakali še močnejši in pripravljeni na vse prihajajoče izzive.

Termin in lokacija

Kdaj? V soboto, 18. decembra 2021.

Kje? Maxx gym, Dunajska cesta 190, Ljubljana.

Urnik

Želimo si, da od nadaljevalnega izobraževanja odnesete kar največ znanja, zato bomo tokrat ločili teoretičen in praktičen del.

Splošna teoretična delavnica bo posneta vnaprej, dostop do nje pa boste vsi inštruktorji prejeli najkasneje v sredo, 15. decembra. Tako boste že pred nadaljevalnim izobraževanjem seznanjeni z informacijami, ki jih boste na samem izobraževanju lahko videli tudi v praksi, skozi poučevanje trenerske ekipe, trenerji pa bodo na voljo tudi za vaša vprašanja.

Praktični del izobraževanja bo potekal po spodnjem urniku.

*popoldanski Bodypump bo izpeljan v primeru 100% zasedenosti jutranjega termina Bodypumpa.

Prijave na treninge

Zaradi zagotavljanja kvalitete dela, kot tudi varnosti vseh udeležencev in celotne ekipe, je število mest na posameznih treningih omejeno. Prijave (in tudi morebitne odjave) so zato obvezne.

*Teoretična delavnica za inštrutorje bo posredovana vsem prijavljenim inštruktorjem najkasneje v sredo, 15. decembra.

**Prijave na popoldanski Bodypump bodo odprte v primeru 100% zasedenosti jutranjega termina Bodypumpa.

Pomembne informacije za vse udeležence

Celoten dogodek bo izveden skladno z aktualnimi vladnimi ukrepi za zajezitev Covid-19, zato vas vljudno prosimo, da se dogodka udeležite zdravi ter s predložitvijo veljavnega PCT pogoja.

Pomembne informacije za inštruktorje

Vsa inštruktorska digitalna gradiva bodo na vaših inštruktorskih aplikacijah in portalih dostopna najkasneje v ponedeljek, 20. decembra, za vse inštruktorje, ki vam inštruktorska gradiva skladno z novimi inštruktorskimi pogodbami kriijejo primarni fitnes centri in bodo plačana najkasneje do petka, 17.12.2021.

Cena gradiv je enotna za vse programe in znaša 36,60 Eur z že vključenim DDV. 

Vse direktne bremenitve za ohranjanje inštruktorske licence bodo sprovedene v petek, 17.12.2021.

V kolikor je v preteklih treh mesecih prišlo do kakršne koli spremembe primarnega fitnes centra, nam to prosimo sporočite najkasneje do srede, 1. decembra 2021.

Share on facebook
DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.