fbpx

Začetna usposabljanja v januarju

Če razmišljaš o tem, da bi postala ali postal Les Mills Bodypump ali Les Mills Core inštruktor, imaš že čez slabe tri tedne priložnost, da uresničiš svoje želje!.
Share on facebook
DELI

Nekateri januarja izpolnjujejo svoje novoletno zaobljube, drugi uresničujejo želje, tretji enostavno naredijo prvi korak na poti doseganja svojih ciljev.

Ne glede na to ali spadaš med prve, druge ali tretje je januar zate lahko prelomen mesec. Konec januarja namreč lahko postaneš Bodypump ali Les Mills Core inštruktorica oziroma inštruktor!

Kdaj in kje bo potekalo začetno usposabljanje?

Začetno usposabljanje za nove Bodypump in Les Mills Core inštruktorje bo potekalo v soboto, 29. januarja, in v nedeljo, 30. januarja, v telovadnici Trening plac v Mariboru.

Začetno usposabljanje predvidoma traja 9 ur dnevno.

Kaj moram vedeti, preden se prijavim na začetno usposabljanje?

Vse informacije o poteku začetnega usposabljanja, vključno s ceno in zahtevanimi standardi najdeš TUKAJ.

Kaj pa rok za prijavo?

Rok za prijavo na začetno usposabljanje je teden dni pred samim usposabljanjem. Prijave torej sprejemamo do petka, 21. januarja 2022.

Kje se lahko prijavim?

Svojo prijavo pošlji na info@lesmills.si. Napiši ime, priimek, telefonsko številko in program, na katerega se prijavljaš, če želiš pa lahko napišeš še kaj o sebi, da se bolje spoznamo.

Potrebuješ še kakšno informacijo?

Če imaš še kakšno vprašanje nas lahko kontaktiraš preko emaila na nalsov info@lesmills.si ali preko zasebnega sporočila na Instagramu ali Facebooku.

Z veseljem ti bomo odgovorili na vsa vprašanja.

Tako, podali smo ti vse ključne informacije, zdaj pa je čas, da narediš prvi korak. Pred tabo je čudovita pot, zato kar pogumno zakorakaj nanjo!

Share on facebook
DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.