fbpx

Odpiramo prednaročila za Les Mills Smarttech opremo

Do vključno srede, 16. februarja, lahko oddaš svoje prednaročilo za kateri koli kos Les Mills Smarttech opreme in izkoristiš še 10% popust.
Share on facebook
DELI

Če si želiš čisto svoj Smartbar, Smartstep, MBX blazino ali Smartband elastiko ali pa želiš vrhunsko opremo za domače treninge komu podariti, si na pravem mestu!

Pa ne samo to, ob prednaročilu ti podarimo še 10% popust!

Kako potekajo prednaročila?

  1. korak: na naslov info@lesmills.si nam sporoči, katere kose Les Mills Smart tech opreme želiš.
  2. korak: počakaj na naš odgovor v katerem ti bomo poslali tudi predračun za naročeno opremo in vključili, pazi to, 10% popusta na vse kose, ki jih ni na zalogi v spletni trgovini!
  3. korak: počakaj na začetek marca pa bo oprema pri tebi, do takrat pa poskrbi le za to, da se pripraviš na vse top treninge, ki te čakajo z novo opremo.

Tudi posebne želje lahko uresničimo!

Imaš posebno željo? Si morda želiš samo kakšno dodatno utež za svoj Smartbar ali pa dodatne podstavke za Smartstep. Skorajda ni želje, ki ti je ne moremo izpolniti.

Če imaš kakšno specifično željo, jo kar dopiši v email, da ti lahko posredujemo vse informacije.

Rok za oddajo prednaročila

Prednaročila sprejemamo do vključno srede, 16. februarja 2022. Resnično pa te prosimo, da roka za oddajo prednaročila ne zamudiš, saj se kasneje lahko zgodi, da opreme enostavno zmanjka. V tem primeru so naše roke žal zvezane.

Kaj pa popust?

Ja, tudi za popust smo poskrbeli. Celotno tvoje prednaročilo bomo “oplemenitili” z 10% popustom. Nobene kode ne potrebuješ, bomo za vse poskrbeli mi. Tako bo še kakšen Euro več ostal za kaj drugega.

Smartbar, Smartstep, Smartband in MBX mat v prednaročilu po 10% nižji ceni!

Aplikacija LesMills+

Da bodo darila res dosegla svoj namen pa te spomnimo še na aplikacijo LesMills+, zbirko več kot 1000 treningov in usmerjenih trening planov. V njej med drugimi najdeš tudi najpopularnejši skupinski trening na svetu Bodypump, special edition “Trainer series” treninge, obsežno bazo znanja o pregrani in treningu in tudi strukturirane načrte treningov za tvoj cilj.

Aplikacijo LesMills+ lahko ob prvi registraciji kar 14 dni preizkušaš popolnoma brezplačno!

Vse informacije o aplikaciji najdeš TUKAJ.

Skoči v spletno trgovino in izberi svoje darilo!

Dobra fitnes oprema, je več kot fitnes oprema.

Share on facebook
DELI

treningi in nasveti

Prijavi se in prejemaj treninge in nasvete kako lahko s treningi doma postaneš boljši športnik ali bolj fit.