fbpx

Les Mills dan v Mariboru

V soboto, 12. marca 2022, se dobimo v Mariboru! Prvi štajerski Les Mills dan bo postregel s treningi, druženjem in noro energijo. Obljubimo!.
DELI

Prvič po zelo, zelo, zelo dolgem času bomo lahko spet skupaj trenirali. Marca bomo v Mariboru vsi na enem mestu – inštruktorji in tudi vsi tisti, ki preprosto radi trenirate z Les Mills treningi. Lahko jih že poznate, lahko še ne, v vsakem primeru pa nas čaka hudo dober dan!

Termin in lokacija

Kdaj? V soboto, 12. marca 2022.

Kje? Fitnes Forma (Osojnikova ulica 4a, Maribor)

Urnik

Število mest je omejeno, zato so prijave na vse vsebine obvezne.

*Delavnica za inštruktorje je namenjena vsem aktivnim Les Mills inštruktorjem. Število mest je omejeno na 10, delavnica pa bo potekala v obliki prezentacij izbranega programa. Vsi inštruktorji, ki se boste prijavili na delavnico, lahko podrobnejša navodila za pripravo pričakujete najkasneje v ponedeljek, 7. marca.

Prijave na treninge

Število mest na vseh treningih je omejeno, zato so prijave (in morebitne odjave) na izbrane termine obvezne.

V kolikor se na termin prijavite in kasneje ugotovite, da se dogodka ne boste mogli udeležiti, prosimo to sporočite na info@lesmills.si.

Prijave bodo odprte do četrtka, 10. marca 2022, do polnoči.

Pomembne informacije za vse udeležence

Vsi prijavljeni obiskovalci lahko podrobnejše informacije pričakujete najkasneje v sredo, 9. marca.

Pomembne informacije za inštruktorje

Vsa inštruktorska digitalna gradiva bodo na vaših inštruktorskih aplikacijah in portalih dostopna najkasneje v ponedeljek, 14. marca, za vse inštruktorje, ki vam inštruktorska gradiva skladno z novimi inštruktorskimi pogodbami krijejo primarni fitnes centri in bodo plačana najkasneje do petka, 11.3.2022.

Cena gradiv je enotna za vse programe in znaša 36,60 Eur z že vključenim DDV. 

Vse direktne bremenitve za ohranjanje inštruktorske licence bodo sprovedene v petek, 11.3.2022.

V kolikor je v preteklih treh mesecih prišlo do kakršne koli spremembe primarnega fitnes centra, nam to prosimo sporočite najkasneje do ponedeljka, 28. februarja 2022.

DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.