fbpx

Les Mills športni dan na Aleji Sky

Dolgo smo čakali priložnost, da vas lahko ponovno povabimo na treninge na prostem in zdaj smo jo končno dočakali! V soboto, 11. junija, te vabimo na Les Mills športni dan na Aleji Sky.
Share on facebook
DELI

Tvoji najljubši Les Mills treningi prvič na strehi Ljubljane!

Ja, res je! Tvoje najljubše treninge bomo pripeljali na Alejo Sky – na čisto pravi športni park na strehi nakupovalnega središča Aleja v Ljubljani (Rakuševa ulica 1).

V soboto, 11. junija, te vabimo na Les Mills športni dan na Aleji Sky! Čakajo te 4 hudi Les Mills treningi, najboljša družba in nora energija. Vse informacije najdeš spodaj, mi pa že odštevamo dni, ko bomo lahko skupaj s tabo in z vsemi ostalimi ljubitelji skupinskih treningov pozdravili poletje tako, kot to najbolje znamo – z dobro mero švica, glasbe in športa.

Urnik in opisi treningov

BODYBALANCE je čudovita harmonija tai chi-ja, pilatesa in joge. Enostavni joga elementi bodo poskrbeli za izboljšanje tvoje gibljivosti in prožnosti mišic, osnovni elementi pilatesa bodo okrepili tvoje jedro, konec treninga pa bo z nekaj minutno meditacijo in relaksacijo nahranil tudi mirnost tvojih misli.

Trajanje in tip treninga: 60 min; trening gibljivosti

Oprema: blazina oz. vadbena podloga

GRIT CARDIO je 30 minutni visoko intenzivni intervalni trening. Prve minute bodo intenzivne, sredina treninga bo “za umret”, na koncu pa le eno vprašanje: “Kdaj lahko ponovim?”.

Trajanje in tip treninga: 30 min; visoko intenzivni intervalni trening (HIIT)

Oprema: /

BODYATTACK je atletski trening za šport tvojega življenja! Kardio trening, nabit s pozitivno energijo in top glasbo, bo potegnil največ tako iz začetnika, kot tudi kardio odvisneža. 

Trajanje in tip treninga: 60 min; kardio trening

Oprema: /

BODYPUMP je najpopularnejši skupinski trening z utežmi na svetu, idealen zate, ki si želiš oblikovati in tonizirati telo ter postati fit. Z uporabo nizkih bremen in velikega števila ponovitev poskrbi za top trening celega telesa.

Trajanje in tip treninga: 60 min, trening za moč

Oprema: uteži, step, blazina oz. vadbena podloga

Rezerviraj svojo brezplačno vstopnico!

Na dan dogodka lahko svojo prijavo pošlješ preko elektronske pošte na naslov info@lesmills.si ter v sporočilu zapišeš katerega treninga se želiš udeležiti.

*BODYPUMP čakalna vrsta: vsa mesta na Bodypumpu so zasedena. Prijavljeni v čakalni vrsti boste o morebitni sprostitvi mesta obveščeni preko elektronske pošte.

Pomembne informacije in navodila

Oprema, ki jo potrebuješ na treningih

Obleci se športno in udobno in poskrbi za primerno športno obutev ter hidracijo (flaška z vodo). Vsi treningi bodo potekali na košarkarksem igrišču, ki je opremljeno z ustrezno podlago (tartan). Svetujemo ti, da s seboj prineseš kakšno brisačo, v primeru, da imaš doma blazino pa tudi ta nikakor ne bo odveč.

Za uteži in stepe poskrbimo mi!

Parkiranje

Vsi obiskovalci lahko brezplačno (do 3h) parkirate v garaži ali na zunanjih parkiriščih nakupovalnega središča Aleja.

Garderobe

Garderobe v nakupovalnem središču Aleja niso na voljo, zato vsak obiskovalec za svoje osebne stvari odgovarja sam.

V primeru slabega vremena…

Vreme bo! Tako smo se odločili in vsak dan posebej držimo pesti, da nas ne preseneti deževen dan. V primeru slabe vremenske napovedi pa boste vsi prijavljeni obiskovalci o vseh spremembah obveščeni po elektronski pošti dan pred dogodkom.

Informacije za Les Mills inštruktorje

Vsa inštruktorska digitalna gradiva bodo na vaših inštruktorskih aplikacijah in portalih dostopna najkasneje v ponedeljek, 13. junija, za vse inštruktorje, ki vam inštruktorska gradiva skladno z novimi inštruktorskimi pogodbami krijejo primarni fitnes centri in bodo plačana najkasneje do petka, 10.6.2022.

Vse direktne bremenitve za ohranjanje inštruktorske licence bodo sprovedene v petek, 10.6.2022.

V kolikor je v preteklih treh mesecih prišlo do kakršne koli spremembe primarnega fitnes centra, nam to prosimo sporočite najkasneje do srede, 1. junija 2022.

Dobra fitnes oprema, je več kot fitnes oprema.

Share on facebook
DELI

treningi in nasveti

Prijavi se in prejemaj treninge in nasvete kako lahko s treningi doma postaneš boljši športnik ali bolj fit.