fbpx

Drugi Les Mills športni dan na Aleji Sky

Vi ste si ga zaželeli in mi smo stopili v akcijo! Z velikim veseljem vas po hudo dobrem junijskem dogodku ponovno vabimo na Športni dan na Aleji Sky!.
DELI

Tvoji najljubši Les Mills treningi se na vašo željo vračajo na streho Ljubljane!

Ja, res je! Tvoje najljubše treninge bomo spet pripeljali na Alejo Sky – na čisto pravi športni park na strehi nakupovalnega središča Aleja v Ljubljani (Rakuševa ulica 1).

Po junijskem športnem dnevu na Aleji Sky smo dobili toliko sporočil in vprašanj, kdaj bomo podoben dogodek ponovili, da smo vas preprosto morali (u)slišati in pripraviti nov dogodek, tokrat v jesenski ediciji.

V soboto, 24. septembra 2022, te vabimo na drugi Les Mills športni dan na Aleji Sky! Čakajo te 4 hudi Les Mills treningi, najboljša družba in nora energija. Vse informacije najdeš spodaj, mi pa že odštevamo dni, ko bomo lahko skupaj z vsemi vami ponovno trenirali na strehi Ljubljane!

Urnik in opisi treningov

Visoko intenzivni intervalni trening, trening gibljivosti, trening moči in kardio trening. Za vsakega nekaj!

BODYBALANCE je čudovita harmonija tai chi-ja, pilatesa in joge. Enostavni joga elementi bodo poskrbeli za izboljšanje tvoje gibljivosti in prožnosti mišic, osnovni elementi pilatesa bodo okrepili tvoje jedro, konec treninga pa bo z nekaj minutno meditacijo in relaksacijo nahranil tudi mirnost tvojih misli.

Trajanje in tip treninga: 60 min; trening gibljivosti

Oprema: blazina oz. vadbena podloga

GRIT CARDIO je 30 minutni visoko intenzivni intervalni trening. Prve minute bodo intenzivne, sredina treninga bo “za umret”, na koncu pa le eno vprašanje: “Kdaj lahko ponovim?”.

Trajanje in tip treninga: 30 min; visoko intenzivni intervalni trening (HIIT)

Oprema: /

BODYATTACK je atletski trening za šport tvojega življenja! Kardio trening, nabit s pozitivno energijo in top glasbo, bo potegnil največ tako iz začetnika, kot tudi kardio odvisneža. 

Trajanje in tip treninga: 60 min; kardio trening

Oprema: /

BODYPUMP je najpopularnejši skupinski trening z utežmi na svetu, idealen zate, ki si želiš oblikovati in tonizirati telo ter postati fit. Z uporabo nizkih bremen in velikega števila ponovitev poskrbi za top trening celega telesa.

Trajanje in tip treninga: 60 min, trening za moč

Oprema: uteži, blazina oz. vadbena podloga

Rezerviraj svojo brezplačno vstopnico!

V primeru, da bi želeli opraviti “last minute” prijavo, lahko to storite preko elektronske pošte na naslov info@lesmills.si, najkasneje do petka, 23.9., do 20. ure.

Pomembne informacije in navodila

Oprema, ki jo potrebuješ na treningih

Obleci se športno in udobno in poskrbi za primerno športno obutev ter hidracijo (flaška z vodo). Vsi treningi bodo potekali na košarkarksem igrišču, ki je opremljeno z ustrezno podlago (tartan). Svetujemo ti, da s seboj prineseš kakšno brisačo, v primeru, da imaš doma blazino pa tudi ta nikakor ne bo odveč.

Za uteži poskrbimo mi!

Parkiranje

Vsi obiskovalci lahko brezplačno (do 3h) parkirate v garaži ali na zunanjih parkiriščih nakupovalnega središča Aleja.

Garderobe

Garderobe v nakupovalnem središču Aleja niso na voljo, zato vsak obiskovalec za svoje osebne stvari odgovarja sam.

V primeru slabega vremena…

Vreme bo! Tako smo se odločili in vsak dan posebej držimo pesti, da nas ne preseneti deževen dan. V primeru slabe vremenske napovedi pa boste vsi prijavljeni obiskovalci o vseh spremembah obveščeni po elektronski pošti dan pred dogodkom.

Se vidimo v soboto, 24. septembra, na Aleji Sky!

Informacije za Les Mills inštruktorje

Vsa inštruktorska digitalna gradiva bodo na vaših inštruktorskih aplikacijah in portalih dostopna najkasneje v ponedeljek, 26. septembra, za vse inštruktorje, ki vam inštruktorska gradiva skladno z novimi inštruktorskimi pogodbami krijejo primarni fitnes centri in bodo plačana najkasneje do petka, 23.9.2022.

Vse direktne bremenitve za ohranjanje inštruktorske licence bodo sprovedene v petek, 23.9.2022.

Dobra fitnes oprema, je več kot fitnes oprema.

DELI

treningi in nasveti

Prijavi se in prejemaj treninge in nasvete kako lahko s treningi doma postaneš boljši športnik ali bolj fit.