fbpx

Septembrsko dogajanje v Les Mills centrih

Na enem mestu smo zbrali informacije o septembrskem dogajanju v slovenskih Les Mills centrih. Preizkusi Les Mills treninge v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kamniku, Kranju, Mozirju ali na Brezovici.
DELI

September v Les Mills centrih bo pester! Preveri, kje lahko preizkusiš Les Mills treninge, kakšne akcije so pripravili zate in kateri dogodki bodo popestrili to jesen.

LJUBLJANA

4P FITNESSCLUB STEGNE te vabi na Bodypump, Bodyattack in Bodystep.

FIT13 6. in 7. septembra odpira svoja vrata in te vabi na brezplačne treninge – Bodypump, Bodyattack in Bodybalance.

V INFINITY GYM-u na Rudniku pripravljajo dneve odprtih vrat med 6. in 15. septembrom. Treniraš lahko na Bodypumpu, Bodyattacku in Les Mills Core-u (preveri termine na povezavi).

MAXXGYM se septembra seli na novo Lokacijo na Laguni in te vabi na Bodypump, Bodyattack, Bodystep, GRIT in Les Mills Core.

SUNNY STUDIO svoja vrata odpira 5. in 6. septembra. Treniraš lahko na Bodypumpu, Bodyattacku in Bodybalanceu.

MARIBOR

FITNES FORMA v četrtek, 29. septembra, pripravlja Les Mills dan in te vabi na kar dva 60-minutna MIX treninga, kjer boš lahko spoznal/a Bodypump, Les Mills GRIT in Les Mills Core.

V TRENING PLAC-u lahko treniraš na Bodypumpu, Bodyattacku, Bodybalanceu, Bodycombatu, Les Mills GRIT-u in Les Mills Core-u!

CELJE

Celjski TOP-FIT med 5. in 10. septembrom pripravlja teden brezplačne vadbe in delavnic! Ekipa te pričakuje na Bodypumpu in Bodyattacku!

KRANJ

MEGACENTER KRANJ odpira svoja vrata od ponedeljka, 5.9., do nedelje, 11.9., in te vabi na Bodypump, Bodyattack in Bodybalance.

KAMNIK

Kamničani lahko trenirate na dnevnih odprtih vrat v ŠPORTNEM KLUBU FENIKS, med 12. in 18. septembrom. Bodypump bo več kot odlična izbira za to jesen!

MOZIRJE

TELOVADNICA DAVID bo to jesen pokala od energije na Bodyattacku! Manjkaš samo še ti!

BREZOVICA PRI LJUBLJANI

Z drugo polovico septembra se Bodypump vrača tudi na Brezovico pri Ljubljani. TC CENTER začenja novo sezono z novo inštruktorsko močjo!

Kaj pa tisti, ki morda niste v bližini Les Mills centra in bi vseeno radi trenirali z Les Mills treningi?

Če želiš pridobiti, ohraniti in še izboljšati svojo formo, lahko to narediš tudi, če v svoji bližini nimaš fitnes centra, ki ponuja Les Mills treninge!

Aplikacija LESMILLS+ bo z več kot 1000 treningi tvoj osebni trener, motivator, učitelj in trening partner v enem, ti pa do nje lahko dostopaš kadar koli in kjer koli. Vse kar potrebuješ je pametni telefon ali tablica!

Če potrebuješ opremo za domače treninge pa skoči v naš LES MILLS SHOP!

Ja, september je tukaj in glede na pestro dogajanje v Les Mills centrih širom Slovenije bo športno obarvan!

Se vidimo na treningih!

Dobra fitnes oprema, je več kot fitnes oprema.

DELI

treningi in nasveti

Prijavi se in prejemaj treninge in nasvete kako lahko s treningi doma postaneš boljši športnik ali bolj fit.