fbpx

Decembrski Les Mills dan v Ljubljani

Magični december nam prinaša nov Les Mills dan! Dobimo se v soboto, 10. decembra, v ljubljanskem Maxx Gymu na kar 5 treningih..
DELI

Vsi Les Mills inštruktorji in vsi tisti, ki enostavno radi trenirate z Les Mills treningi, vabljeni v soboto, 10. decembra, na decembrski Les Mills dan v Maxx gym v Ljubljani.

Za kaj gre? Decembra tradicionalno poteka nadaljevalno izobaževanje inštruktorjev, del katerega so seveda tudi treningi. Tokrat jih bomo izvedli kar 5 (ali celo 6, če si boste res želeli trenirat). Dobimo se na Bodypumpu, Bodyattacku, Bodybalanceu, Les Mills Core-u in GRIT-u Strength. Ekipa Maxx gyma iz Ljubljane, pri kateri smo gostje v decembru pa je šla še korak dlje in odprla svoja vrata za čisto vse ljubitelje Les Mills treningov!

Urnik in prijave

Urnik treningov najdeš spodaj, prijave pa so zaradi omejenega števila mest omejene. Svoje mesto na treningih lahko rezerviraš od ponedeljka, 28. novembra, dalje. Prijave zapiramo v četrtek, 8. decembra ob 16. uri.

Če se na trening prijaviš in kasneje ugotoviš, da se ga ne moreš udeležiti, te lepo prosimo, da svojo odjavo sporočiš na info@lesmills.si

Prijavni obrazec

Svoje mesto na izbranem treningu si rezerviraš tako, da v spodnji prijavni obrazec vneseš svoje podatke. Prijave bodo odprte od ponedeljka, 28. novembra, do četrtka, 8. decembra, do 16. ure.

Pomembne informacije in navodila

Vstopnina

Treningi so za aktivne Les Mills inštruktorje in člane Maxx gym-a brezplačni, vstopnina za tiste, ki niste člani Maxx gym-a pa znaša 5 Eur. V vstopnino je vključeno poljubno število treningov, poravnate pa jo ob prihodu na recepciji Maxx gym-a.

Oprema, ki jo potrebuješ na treningih

Obleci se športno in udobno in poskrbi za primerno športno obutev ter hidracijo (flaška z vodo). S seboj prinesi tudi brisačo, v primeru, da imaš svojo blazino (podlogo za vadbo) pa prinesi tudi to.

Parkiranje

Vsi obiskovalci lahko brezplačno parkirate na parkirišču pred Maxx gym-om.

Garderobe

Garderobe so na voljo. Za zaklepanje garderobne omarice potrebuješ 1 Eur kovanec, ki ga nato vzameš ko sprazniš svojo omarico.

Informacije za Les Mills inštruktorje

Vsa inštruktorska digitalna gradiva bodo na vaših inštruktorskih aplikacijah in portalih dostopna najkasneje v ponedeljek, 12. decembra, za vse inštruktorje, ki vam inštruktorska gradiva skladno z novimi inštruktorskimi pogodbami krijejo primarni fitnes centri in bodo plačana najkasneje do petka, 9.12.2022.

Vse direktne bremenitve za ohranjanje inštruktorske licence bodo sprovedene v petek, 9.12.2022.

DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.