fbpx

Prihajajo 3 novi Les Mills treningi

Prihajajo Les Mills CEREMONY, Les Mills CONQUER in Les Mills THE TRIP - treningi, ki bodo Slovenijo postavili ob bok velikanom fitnesa .
DELI

Slovenska Les Mills ekipa je v primerjavi z večjimi trgi majhna po številu a velika po sanjah in ambicijah. Ravne te sanje in ambicije, podkrepljene z veliko strastjo in željo, nas ženejo, da kljub svoji majhnosti Sloveniji prinesemo le najboljše iz sveta skupinskih treningov.

Postajamo del razvojne ekipe novih Les Mills programov

Z velikim, največjim veseljem vam danes razkrivamo, da že naslednji teden, natančneje v četrtek, 26. januarja, svoja vrata odpira čisto nov Les Mills center v Ljubljani, Sported. SPORTED bo drugačen. Je drugačen. Predstavljal bo namreč del t.i. LES MILLS TRAINING LAB-a, globalnega Les Mills oddelka za razvoj novih Les Mills treningov in programov.

V njem lahko pričakujete najnovejše in najnaprednejše s strani Les Mills-a. Immersive treninge, virtualne treninge, nove programe, digitalne rešitve… In tudi kakšen obisk iz tujine. Sported bo namreč služil tudi kot “showroom” za svetovne Les Mills partnerje.

Les Mills CONQUER in Les Mills CEREMONY

Že naslednji teden bomo v SPORTED-u Sloveniji predstavili 2 čisto nova Les Mills treninga, ki trenutno kraljujeta le v Aucklandu na Novi Zelandiji – Les Mills CONQUER in Les Mills CEREMONY.

Oba treninga sta za zdaj še v “ekskluzivni” Les Mills fazi, kar pomeni, da ju izvajajo le izbrani svetovni Les Mills partnerji z namenom njune nadgradnje in oblikovanja dokončne podobe. Tako imate vi, slovenski ljubitelji Les Mills treningov, privilegij, da ju testirate in upamo tudi vzljubite, naša naloga pa je vse naučeno prenesti na Novo Zelandijo in sodelovati pri njuni nadgradnji.

Les Mills THE TRIP – prvi immersive trening v regiji

Tretja novost, ki jo bomo ravno tako lansirali naslednji teden je Les Mills the TRIP. Trening na kolesu, zasnovan da prebudi vse tvoje čute.

Les Mills THE TRIP je 40 minutno kolesarsko potovanje v neslutene razsežnosti virtualnih svetov. Masivni zaslon kinematografskih dimenzij in ozvočenje koncertnega formata ustvarita okolje, kjer tvoja poraba kalorij poskoči na potenco, trening dobi novo energijo in tvoji rezultati postanejo neverjetni.

Spoznaj vse 3 novosti

LES MILLS CEREMONY in LES MILLS CONQUER

Les Mills CEREMONY je 45 minutni funkcionalni športni trening z elementi visoke intenzivnosti. Čakajo te veslači, assault bike-i, medicinke, uteži, kettle belli, vrvi in izzivi z lastno težo. Si pripravljen na nov izziv?

Les Mills CONQUER je 45 minutni visoko intenzivni boksarski kondicijski trening. Tretjino treninga preživiš ob boksarski vreči, tretjino na tekaču in tretjino na terenu z različnimi vajami z dodatnim bremenom ali lastno težo. Obljubimo, da ne bo nobenega knock out-a.

LES MILLS THE TRIP

Dobrodošel v prihodnost! Vse ostalo naj pove video.

Preizkusi CEREMONY, CONQUER ali THE TRIP

Vse tri novosti lahko v praksi preizkusiš že naslednji teden. V petek, 27. januarja, in soboto, 28. januarja, bodo v SPORTED-u potekali promocijski treningi. Več informacij o prijavi na promocijske treninge najdeš na Sported spletni strani.

Novodobna rešitev poslovanja za fitnes klub

Oblikovanje novodobnega poslovnega modela za fitnes klub je preprosta in tehnično nezahtevno.

DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.

Vpeljite novodobno obliko poslovanja tudi v vaš fitnes klub.

Live, Virtual, Livestreaming in On Demand. Samostojna ali hibridna rešitev za poslovanje fitnes centrov.