fbpx

Februar v Les Mills centrih

Nove lokacije Les Mills treningov, Les Mills novosti v Sloveniji in vso aktualno dogajanje na enem mestu. Se vidimo na treningih!.
DELI

Februar je kratek a vseeno ponuja ogromno priložnosti za trening. Tako za tiste, ki vam redna telesna aktivnost ni tuja, kot tudi za tiste, ki se s prvimi skupinskimi treningi šele spogledujete. Za slednje smo pripravili tudi nekaj nasvetov o tem kako začeti z Les Mills treningi.

Les Mills treninge najdeš v številnih fitnesih in telovadnicah širom Slovenije, ob dnevih, kot ti trening v fitnesu res ne paše v natrpan urnik pa lahko treniraš tudi doma.

Les Mills novosti

Januar je bil pester, prinesel pa nam je čisto nove Les Mills treninge in razširjen nabor v Kopru in Ljubljani.

Les Mills CONQUER, Les Mills CEREMONY in Les Mills THE TRIP niso novost le v Sloveniji, temveč so nekaj posebnega tudi v svetu. Informacije o tem za kakšne treninge gre in kje jih lahko preizkusiš najdeš TUKAJ.

Koprčani ste lepa presenečenja dobili že v januarju, malo darilce pa vas čaka tudi v februarju. Bodypumpu in Bodycombatu se je v Power Star Gym-u pridružil še Les Mills GRIT.

Ljubitelji Bodybalance-a, tole je za vas. Ljubljanski Fit 13 v drugi polovici februarja na svoji lokaciji v Supernovi na Rudniku v svoj nabor treningov dodaja našo in vašo najljubšo mešanico tai chi-ja, pilatesa in joge!

Pestro februarsko dogajanje v Mariboru

Fitnes Forma iz Maribora konec meseca pripravlja FIT TEDEN S FORMO. Med 27. februarjem in 3. marcem te ekipa Fitnes Forme vabi na brezplačne treninge in številna predavanja na temo prehrane, motenj hranjenja in pomena gibanja v povezavi z zdravjem. Vse informacije najdeš na njihovih socialnih omrežjih ali spletni strani.

Kje v Sloveniji lahko treniraš z Les Mills treningi?

BLED
BREZOVICA PRI LJUBLJANI
CELJE
  • TOP-FIT – Bodypump in Bodyattack
KAMNIK

KOPER

KRANJ
LJUBLJANA
  • 4P FITNESSCLUB – Bodypump, Bodyattack in Bodystep
  • FIT13 BRNČIČEVA – Bodypump, Bodyattack in Bodybalance
  • FIT 13 SUPERNOVA – Bodypump in Bodyattack in Bodybalance
  • INFINITY GYM – Bodypump
  • MAXXGYM – Bodypump, Bodyattack, Bodystep, Les Mills GRIT in Les Mills Core
  • SPORTED – Les Mills Conquer, Les Mills Ceremony, Les Mills THE TRIP, Bodypump, Bpdybalance, Les Mills Tone, Les Mills GRIT, Les Mills Core, Les Mills RPM, Les Mills Sprint
  • SUNNY STUDIO – Bodypump, Bodyattack in Bodybalance
MARIBOR
MOZIRJE

Z Les Mills treningi pa lahko treniraš tudi doma. Preizkusi LESMILLS+ brezplačno!

Aplikacijo LESMILLS+ lahko preizkusiš brezplačno

Če želiš pridobiti, ohraniti in še izboljšati svojo formo, lahko to narediš tudi doma!

Aplikacija LESMILLS+ bo z več kot 1000 treningi tvoj osebni trener, motivator, učitelj in trening partner v enem, ti pa do nje lahko dostopaš kadar koli in kjer koli. Vse kar potrebuješ je pametni telefon ali tablica!

Če potrebuješ opremo za domače treninge pa skoči v naš LES MILLS SHOP!

DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.