fbpx

Les Mills dan v Ljubljani

Vsi Les Mills inštruktorji in vsi tisti, ki enostavno radi trenirate z Les Mills treningi, vabljeni v soboto, 11. marca, na prvi letošnji Les Mills dan v Ljubljani. .
DELI

Vsi Les Mills inštruktorji in vsi tisti, ki enostavno radi trenirate z Les Mills treningi, vabljeni v soboto, 11. marca, na prvi letošnji Les Mills dan v Ljubljani.

Dobimo se v Fitnes klubu SPORTED, v ljubljanskem nakupovalnem središču ALEJA (Rakuševa 1, prvo nadstropje poleg Big Bang-a).

Marca tradicionalno poteka nadaljevalno izobaževanje Les Mills inštruktorjev, del katerega so seveda tudi treningi. Ker pa smo v zadnjih tednih v Sloveniji bogatejši za tri nove treninge, smo se odločili, da vam omogočimo brezplačne preizkuse tako novih, kot tudi že poznanih Les Mills treningov.

Dobimo se na naših in vaših najljubših Les Mills treningih: Bodypumpu, Bodyattacku, Bodybalanceu, in GRIT-u Athletic. Poleg teh pa boste tako inštruktorji, kot vsi ostali obiskovalci lahko preizkusili še boksarski kondicijski trening Les Mills CONQUER, funkcionalni trening Les Mills CEREMONY in immersive kolesarski trening Les Mills THE TRIP.

Kdaj in kje?

Sobota, 11. marec, Fitnes klub SPORTED (nakupovalno središče ALEJA, Rakuševa 1, Ljubljana, 1. nadstropje poleg Big Banga).

Urnik

Prijava

Zaradi omejenega števila mest so prijave OBVEZNE tako za inštruktorje, kot tudi za vse ostale obiskovalce. Prijave bodo za vse aktivne Les Mills inštruktorje odprte v sredo, 1. marca, za vse tiste, ki niste Les Mills inštruktorji pa v ponedeljek, 6. marca. Prijave bodo odprte do petka, 10. marca, do 13:00 ure.

PRIJAVE SO ZAPRTE. V PRIMERU ŽELJE PO LAST MINUTE PRIJAVI KLIKNI TUKAJ.

Pomembne informacije in navodila

Dostop do Fitnes kluba SPORTED

Svetujemo vam, da ob prihodu parkirate v garaži pod nakupovalnim središčem ALEJA na rdečem (nadstropje -1) ali zelenem (nadstropje -2) območju ter se z dvigalom odpeljete v 1. nadstropje. Vhod v Fitnes klub SPORTED je med trgovinama Big bang in Mass.

Za lažjo orientacijo si lahko pomagate z VIDEOM.

Vstopnina

Udeležba na treningih je brezplačna, vsak obiskovalec pa se mora predhodno prijaviti na izbrane treninge. Svojo udeležbo nato potrdi ob prihodu na recepciji.

Oprema, ki jo potrebuješ na treningih

Obleci se športno in udobno in poskrbi za primerno športno obutev ter hidracijo (flaška z vodo).

Parkiranje

Vsi obiskovalci lahko brezplačno parkirate v garaži pod nakupovalnim središčem Aleja.

Garderobe

Garderobe so na voljo. Za zaklepanje garderobne omarice potrebuješ svojo ključavnico.

Dodatne informacije za Les Mills inštruktorje

Vsa inštruktorska digitalna gradiva bodo na vaših inštruktorskih aplikacijah in portalih dostopna najkasneje v ponedeljek, 13. marca, za vse inštruktorje, ki vam inštruktorska gradiva skladno z novimi inštruktorskimi pogodbami krijejo primarni fitnes centri in bodo plačana najkasneje do petka, 10.3.2023.

Vse direktne bremenitve za ohranjanje inštruktorske licence bodo sprovedene v petek, 10.3.2023.

DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.