fbpx

April v Les Mills centrih

Preveri kaj se bo aprila dogajajo v Les Mills centrih in poišči sebi najbližjo lokacijo na lokatorju Les Mills treningov.
DELI

Vsak mesec je po svoje pester, vsak prinaša novo dogajanje in nove posebnosti. Tudi april bo takšen, zato smo na enem mestu zbrali vse informacije, vezane na dogajanje v Les Mills centrih širom Slovenije.

Maraton vadb v Mariboru

V petek, 7. aprila, te Ina Katja in Špela iz studia Ina Katja Pilates vabita na čisto pravi maraton vadb, ki se bo začel ob 19. uri. Seveda ne bo manjkal niti SH’BAM. Vsi ljubitelji plesa in dobrega kardio treninga boste lahko preizkusili čisto novo SH’BAM koreografijo.

Vse informacije najdeš na spletni strani in socialnih omrežjih.

Preveri svojo tehniko na brezplačnih klinikah

Ekipa Fitnes Forma iz Maribora bo kar 14 dni organizirala t.i. klinike – delavnice, na katerih se lahko vsi začetniki naučite pravilne izvedbe posameznih vaj pod nadzorom inštruktorja, vsi, ki treninge obiskujete že dlje časa pa lahko preverite pravilnost svoje izvedbe in odpravite napake.

Skoči na socialna omrežja Fitnes Forma, kjer te že čakajo podrobnejše informacije o terminih in dogajanju.

Fit13 v ljubljanski Supernovi praznuje 1. rojstni dan

V četrtek, 6. aprila, te ekipa Fit13 iz ljubljanske Supernove na Rudniku vabi na praznovanje 1. rojstnega dne, ob praznovanju pa kar oni tebi podarjajo darilo. Vsi obiskovalci boste namreč lahko izžrebali svoj popust v višini 20-99%. Več informacij najdeš na njihovi spletni strani ali socilanih omrežjih.

Fit13, vse najboljše! Na še mnogo uspehov in preznojenih športnih oblačil.

Lokator Les Mills treningov

Da bo iskanje najboljših možnosti za trening kar se da hitro in enostavno, skoči na lokator Les Mills treningov. Tam te čaka pregled vseh slovenskih Les Mills centrov, njihova ponudba in kontaktni podatki. In veš kaj je najlepše? Če lokatorju dovoliš vpogled v tvojo trenutno lokacijo, kar sam najde center, ki ti je najbližji! Lokator Les Mills treningov najdeš TUKAJ.

Kje v Sloveniji lahko treniraš z Les Mills treningi?

BLED
BREZOVICA PRI LJUBLJANI
CELJE
  • TOP-FIT – Bodypump in Bodyattack
KAMNIK

KOPER

KRANJ
LJUBLJANA
  • 4P FITNESSCLUB – Bodypump, Bodyattack in Bodystep
  • FIT13 BRNČIČEVA – Bodypump, Bodyattack in Bodybalance
  • FIT 13 SUPERNOVA – Bodypump in Bodyattack in Bodybalance
  • INFINITY GYM – Bodypump
  • MAXXGYM – Bodypump, Bodyattack, Bodystep, Les Mills GRIT in Les Mills Core
  • SPORTED – Les Mills Conquer, Les Mills Ceremony, Les Mills THE TRIP, Bodypump, Bpdybalance, Les Mills Tone, Les Mills GRIT, Les Mills Core, Les Mills RPM, Les Mills Sprint
  • SUNNY STUDIO – Bodypump, Bodyattack in Bodybalance
MARIBOR
MOZIRJE

Z Les Mills treningi pa lahko treniraš tudi doma. Preizkusi LESMILLS+ brezplačno!

Aplikacijo LESMILLS+ lahko preizkusiš brezplačno

Če želiš pridobiti, ohraniti in še izboljšati svojo formo, lahko to narediš tudi doma!

Aplikacija LESMILLS+ bo z več kot 1000 treningi tvoj osebni trener, motivator, učitelj in trening partner v enem, ti pa do nje lahko dostopaš kadar koli in kjer koli. Vse kar potrebuješ je pametni telefon ali tablica!

Če potrebuješ opremo za domače treninge pa skoči v naš LES MILLS SHOP!

DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.