fbpx

Junij v Les Mills centrih

Junij bo vroč! Pa ne samo zaradi bližajočega se poletja ampak tudi zaradi vročih treningov. Preveri, kje lahko v juniju treniraš z Les Mills treningi, ne pozabi pa tudi na naše skupno švicanje na Aleji Sky..
DELI

Les Millsovci pozdravljamo poletje tako kot najbolje znamo. S treningi, s švicanjem, z dobro glasbo in še boljšo družbo. Prva stvar, ki je ne smeš spregledati v juniju je ŠPORTNI DAN NA ALEJI SKY. Druga pomembna infromacija je ta, da BODYSTEP dobiva novo podobo. Če o prvih dveh zadevah že vse veš (in si že prijavljen/a na treninge na Aleji Sky) pa poscrollaj nekoliko nižje in preveri, kje vse lahko treniraš z Les Mills treningi.

3. športni dan na Aleji Sky

Pred letom dni smo prvič stestirali “kletko” na ALEJI Sky in se strinjali, da je to nekaj za nas. Ima tisti pravi čar, pravi “vajb”, ki prispeva k noremu doživetju treninga. Zato smo se tudi letos odločili, da pozdravimo prve poletne dni skupaj z vsemi vami!

V soboto, 10. junija, te vabimo na 3. ŠPORTNI DAN NA ALEJI SKY!

Čakajo te GRIT CARDIO, BODYBALANCE, BODYPUMP in BODYATTACK, ker pa bomo praznovali 30 let BODYATTACK-a in tudi jubilejno 100. edicijo BODYBALANCE-a smo zate pripravili še bolj pestro dogajanje, kot običajno.

Svoje mesto na izbranem treningu (ali treningih) lahko rezerviraš TUKAJ.

Preobrazba BODYSTEP-a v funkcionalni trening na stepu

Vsi člani Maxx Gym-a, 4P fitnesa in Športnega društva Feniks (in seveda vsi tisti, ki to še niste pa boste kmalu postali), ta informacija je za vas.

BODYSTEP z edicijo 131 dobiva novo podobo. Brez skrbi, še vedno ostaja kardio trening na stepu s hudo glasbo in norimi gibi. Spreminja pa se njegov namen in s tem tudi njegova struktura. Več o spremembah in tudi razlogih zakaj je do njih prišlo, najdeš TUKAJ, seveda pa je najbolje, da spremembe začutiš na svoji koži.

Nov format BODYSTEP-a lahko v Maxx gym-u, 4P fitnesu in Športnemu društvu Feniks pričakujete v drugi polovici junija.

Kje v Sloveniji lahko treniraš z Les Mills treningi?

BREZOVICA PRI LJUBLJANI
CELJE
  • TOP-FIT – Bodypump in Bodyattack
KAMNIK
KOPER
KRANJ
LJUBLJANA
  • 4P FITNESSCLUB – Bodypump, Bodyattack in Bodystep
  • FIT13 BRNČIČEVA – Bodypump, Bodyattack in Bodybalance
  • FIT 13 SUPERNOVA – Bodypump in Bodyattack in Bodybalance
  • INFINITY GYM – Bodypump
  • MAXXGYM – Bodypump, Bodyattack, Bodystep, Les Mills GRIT in Les Mills Core
  • SPORTED – Les Mills Conquer, Les Mills Ceremony, Les Mills THE TRIP, Bodypump, Bpdybalance, Les Mills Tone, Les Mills GRIT, Les Mills Core, Les Mills RPM, Les Mills Sprint
  • SUNNY STUDIO – Bodypump, Bodyattack in Bodybalance
MARIBOR
MOZIRJE

Lokator Les Mills treningov

Da bo iskanje najboljših možnosti za trening kar se da hitro in enostavno, skoči na lokator Les Mills treningov. Tam te čaka pregled vseh slovenskih Les Mills centrov, njihova ponudba in kontaktni podatki.

Z Les Mills treningi pa lahko treniraš tudi doma. Preizkusi LESMILLS+ brezplačno!

Aplikacijo LESMILLS+ lahko preizkusiš brezplačno

Če želiš pridobiti, ohraniti in še izboljšati svojo formo, lahko to narediš tudi doma!

Aplikacija LESMILLS+ bo z več kot 1000 treningi tvoj osebni trener, motivator, učitelj in trening partner v enem, ti pa do nje lahko dostopaš kadar koli in kjer koli. Vse kar potrebuješ je pametni telefon ali tablica!

Če potrebuješ opremo za domače treninge pa skoči v naš LES MILLS SHOP!

DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.