fbpx

3. športni dan na Aleji Sky

V soboto, 10. junija, pozdravljamo poletje tako kot najbolje znamo. Vabljeni na streho Ljubljane na 4 različne vodene treninge v družbi slovenskih Les Mills inštruktorjev..
DELI

Pred letom dni smo prvič stestirali “kletko” na ALEJI Sky in se strinjali, da je to nekaj za nas. Ima tisti pravi čar, pravi “vajb”, ki prispeva k noremu doživetju treninga. Zato smo se tudi letos odločili, da pozdravimo prve poletne dni tako kot najbolje znamo.

V soboto, 10. junija, te vabimo na 3. ŠPORTNI DAN NA ALEJI SKY!

Čakajo te 4 hudi Les Mills treningi, najboljša družba in nora energija. Vse informacije najdeš spodaj, mi pa že odštevamo dni, ko bomo lahko skupaj z vsemi vami ponovno trenirali na strehi Ljubljane!

Urnik in opisi treningov

Visoko intenzivni intervalni trening, trening gibljivosti, trening moči in kardio trening. Za vsakega nekaj!

BODYBALANCE je čudovita harmonija tai chi-ja, pilatesa in joge. Enostavni joga elementi bodo poskrbeli za izboljšanje tvoje gibljivosti in prožnosti mišic, osnovni elementi pilatesa bodo okrepili tvoje jedro, konec treninga pa bo z nekaj minutno meditacijo in relaksacijo nahranil tudi mirnost tvojih misli.

Trajanje in tip treninga: 60 min; trening gibljivosti

Oprema: blazina oz. vadbena podloga (prinesi svojo, blazin na Aleji Sky NI).

GRIT CARDIO je 30 minutni visoko intenzivni intervalni trening. Prve minute bodo intenzivne, sredina treninga bo “za umret”, na koncu pa le eno vprašanje: “Kdaj lahko ponovim?”.

Trajanje in tip treninga: 30 min; visoko intenzivni intervalni trening (HIIT)

Oprema: /

BODYATTACK je atletski trening za šport tvojega življenja! Kardio trening, nabit s pozitivno energijo in top glasbo, bo potegnil največ tako iz začetnika, kot tudi kardio odvisneža. 

Trajanje in tip treninga: 60 min; kardio trening

Oprema: /

BODYPUMP je najpopularnejši skupinski trening z utežmi na svetu, idealen zate, ki si želiš oblikovati in tonizirati telo ter postati fit. Z uporabo nizkih bremen in velikega števila ponovitev poskrbi za top trening celega telesa.

Trajanje in tip treninga: 60 min, trening za moč

Oprema: uteži, blazina oz. vadbena podloga (prinesi svojo, blazin na Aleji Sky NI)

Prijava na treninge

Prijave na izbrane treninge so OBVEZNE za vse udeležence. Število mest je zaradi razpoložljive opreme omejeno le na BODYPUMP-u, na ostalih treningih pa ne. Prijave bodo odprte do petka, 9. junija, do 12:00 ure.

Prijave bodo odprte:

  • v ponedeljek, 29. maja, za vse aktivne Les Mills inštruktorje.
  • v četrtek, 1. junija, za vse tiste, ki niste Les Mills inštruktorji.

*Vsa mesta na BODYPUMP-u so zasedena, vseeno pa se lahko prijaviš v čakalno vrsto, mi pa te obvestimo takoj, ko/če se sproti kakšno mesto.

Prijava za vse, ki NISTE Les Mills inštruktorji

Svoje mesto na najljubšem treningu lahko rezerviraš tako, da klikneš na gumb PRIJAVI SE TUKAJ ter vneseš svoje podatke. Na trening se lahko prijaviš s klikom na link treninga. Če se želiš prijaviti na več treningov, klikni na vsakega posebej. Za prijavo na trening moraš biti registriran. Če še nisi registriran, boš registracijo lahko opravil ob prvi prijavi na trening.

Prijava za Les Mills inštruktorje

Vsi aktivni Les Mills inštruktorji se lahko na izbrane treninge prijavite preko spodnjega prijavnega obrazca.

Pomembne informacije in navodila

Oprema, ki jo potrebuješ na treningih

Obleci se športno in udobno in poskrbi za primerno športno obutev ter hidracijo (flaška z vodo). Vsi treningi bodo potekali na košarkarksem igrišču, ki je opremljeno z ustrezno podlago (tartan). Za več udobja s seboj prinesi blazino ali vadbeno podlogo (blazin na Aleji Sky NI). Tudi brisača ne bo odveč.

Za uteži poskrbimo mi!

Parkiranje

Vsi obiskovalci lahko brezplačno parkirate v garaži nakupovalnega središča Aleja. Zunanja parkirišča nakupovalnega središča Aleja so plačljiva (brezplačno do 3h).

Garderobe

Garderobe v nakupovalnem središču Aleja niso na voljo, zato vsak obiskovalec za svoje osebne stvari odgovarja sam.

V primeru slabega vremena…

Vreme bo! Tako smo se odločili in vsak dan posebej držimo pesti, da nas ne preseneti deževen dan. V primeru slabe vremenske napovedi pa boste vsi prijavljeni obiskovalci o vseh spremembah obveščeni po elektronski pošti dan pred dogodkom.

Se vidimo v soboto, 10. junija, na Aleji Sky!

Informacije za Les Mills inštruktorje

Vsa inštruktorska digitalna gradiva bodo na vaših inštruktorskih aplikacijah in portalih dostopna najkasneje v ponedeljek, 12. junija, za vse inštruktorje, ki vam inštruktorska gradiva skladno z novimi inštruktorskimi pogodbami krijejo primarni fitnes centri in bodo plačana najkasneje do petka, 9.6.2023.

Vse direktne bremenitve za ohranjanje inštruktorske licence bodo sprovedene v petek, 9.6.2023.

DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.