fbpx

4. športni dan na ALEJI SKY: Les Mills treningi z dobrodelno noto

Les Mills smo ljudje in tudi mi želimo pomagati tako, kot najbolje znamo. V soboto, 16. septembra, te vabimo na 5 Les Mills treningov z dobrodelno noto. Celoten izkupiček prodanih vstopnic bo namenjen prizadetim v avgustovskih polavah..
DELI

Les Mills srce je veliko srce, zato bomo tokratni že 4. športni dan na ALEJI SKY obarvali dobrodelno. Celoten izkupiček prodanih vstopnic bomo namenili prizadetim v avgustovskih poplavah in tako skušali pričarati še kakšen dodaten nasmeh na obraz.

Kako bomo to naredili? S treningi, noro glasbo in hudim vzdušjem, seveda!

V soboto, 16. septembra, te vabimo na 4. športni dan na ALEJI SKY, na kar 5 Les Mills treningov z dobrim namenom.

Urnik in opisi treningov

V soboto, 16. septembra, treniraj skupaj z nami za dober namen!

BODYATTACK je atletski trening za šport tvojega življenja! Kardio trening, nabit s pozitivno energijo in top glasbo, bo potegnil največ tako iz začetnika, kot tudi kardio odvisneža. 

Trajanje in tip treninga: 60 min; kardio trening

Oprema: /

BODYPUMP je najpopularnejši skupinski trening z utežmi na svetu, idealen zate, ki si želiš oblikovati in tonizirati telo ter postati fit. Z uporabo nizkih bremen in velikega števila ponovitev poskrbi za top trening celega telesa.

Trajanje in tip treninga: 60 min, trening za moč

Oprema: uteži, blazina oz. vadbena podloga (prinesi svojo, blazin na Aleji Sky NI)

BODYBALANCE je čudovita harmonija tai chi-ja, pilatesa in joge. Enostavni joga elementi bodo poskrbeli za izboljšanje tvoje gibljivosti in prožnosti mišic, osnovni elementi pilatesa bodo okrepili tvoje jedro, konec treninga pa bo z nekaj minutno meditacijo in relaksacijo nahranil tudi mirnost tvojih misli.

Trajanje in tip treninga: 60 min; trening gibljivosti

Oprema: blazina oz. vadbena podloga (prinesi svojo, blazin na Aleji Sky NI).

LES MILLS TONE je trening “3 v 1” kjer minutah odkljukaš kardio trening, trening za moč in trening trupa, kar te napolni s svežo energijo za nadaljevanje vikenda.

Trajanje in tip treninga: 45 min; moč + kardio + core

Oprema: elastika, uteži, blazina oz. vadbena podloga (prinesi svojo, blazin na Aleji Sky NI).

LES MILLS CORE je trening mišičnih skupin trupa, ki predstavljajo ključno sestavino močnega, vitalnega telesa. Močan trup ti omogoči biti boljši na vseh področjih – od vsakodnevnih aktivnosti do najljubših športnih zvrsti!

Trajanje in tip treninga: 30 min; moč trupa

Oprema: elastika, uteži, blazina oz. vadbena podloga (prinesi svojo, blazin na Aleji Sky NI).

Prijava na treninge

Prijave na izbrane treninge so OBVEZNE za vse udeležence. Število mest je zaradi razpoložljive opreme omejeno na BODYPUMP-u, Les Mills TONE-u in Les Mills CORE-u, na ostalih treningih pa ne.

Prijave bodo odprte:

  • v torek, 5. septembra, za vse aktivne Les Mills inštruktorje,
  • v četrtek, 7. septembra, za vse tiste, ki niste Les Mills inštruktorji.

Prijave bodo odprte do petka, 15. septembra, do 12:00 ure.

Če nisi Les Mills inštruktor lahko svoje mesto na najljubšem treningu rezerviraš tako, da klikneš na gumb  PRIJAVI SE TUKAJ ter slediš navodilom.

Vstopnica za posamezen trening znaša 5 Eur, celoten izkupiček prodanih vstopnic pa bo namenjen prizadetim v avgustovskih poplavah.

Prijave bodo odprte v četrtek, 7. septembra.

Vsi aktivni Les Mills inštruktorji lahko svoje mesto na treningih rezervirate s klikom na zgornji gumb, ki vas bo vodil do inštrukorskega prijavnega obrazca.

Les Mills inštruktorji za udeležbo na treningih ne potrebujete vstopnice, seveda pa lahko vseeno prispevate v dobrodelne namene, če tako želite. Svoj prispevek lahko prispevate TUKAJ (možno od četrtka, 7.9., dalje).

Pomembne informacije in navodila

Oprema, ki jo potrebuješ na treningih

Obleci se športno in udobno in poskrbi za primerno športno obutev ter hidracijo (flaška z vodo). Vsi treningi bodo potekali na košarkarksem igrišču, ki je opremljeno z ustrezno podlago (tartan). Za več udobja s seboj prinesi blazino ali vadbeno podlogo (blazin na Aleji Sky NI). Tudi brisača ne bo odveč.

Za uteži poskrbimo mi!

Parkiranje

Vsi obiskovalci lahko brezplačno parkirate v garaži nakupovalnega središča Aleja. Zunanja parkirišča nakupovalnega središča Aleja so plačljiva (brezplačno do 3h).

Garderobe

Garderobe v nakupovalnem središču Aleja niso na voljo, zato vsak obiskovalec za svoje osebne stvari odgovarja sam.

V primeru slabega vremena…

Vreme bo! Tako smo se odločili in vsak dan posebej držimo pesti, da nas ne preseneti deževen dan. V primeru slabe vremenske napovedi pa boste vsi prijavljeni obiskovalci o vseh spremembah obveščeni po elektronski pošti dan pred dogodkom.

Dobra fitnes oprema, je več kot fitnes oprema.

DELI

treningi in nasveti

Prijavi se in prejemaj treninge in nasvete kako lahko s treningi doma postaneš boljši športnik ali bolj fit.