Biti certificiran Les Mills inštruktor, pomeni biti na poti ustvarjanja bolj fit planeta in spreminjanja življenj posameznikov, s katerimi se srečuješ. Pomeni pa tudi, da si na osnovni stopnji poučevanja, s katere lahko napreduješ, rasteš kot inštruktor in oseba in postaneš ultimativna verzija samega sebe – fitnes vodja, ki je eno s svojim programom in ki s telesom in srcem dela za ljudi in z ljudmi.

NAPREDNO ŠOLANJE

Napredno šolanje predstavlja obvezno šolanje, s katerim mora ceritificirani inštruktor pričeti v roku enega leta od certificiranja. Šolanje te bo pripeljalo do POTENCIRANE verzija tega, kakršen si sedaj – fitnes vodja, ki s svojim delom in karizmo v skladu z naravo svojega treninga motivira in navdihuje ljudi, da tudi sami dosežejo svoj potencial – kot športniki in tudi kot osebe!

2 DNEVNO NAPREDNO IZOBRAŽEVANJE

2 dnevno napredno izobraževanje je sestavljeno iz več delov, oz. stopenj naprednega šolanja LES MILLS sistema, ki ti bodo dali vsa potrebna orodja in znanja, s katerimi boš lahko dosegel/a višji nivo poučevanja, nabito polno dvorano in si, nenazadnje, odprl/a nove poti do naslednjega kariernega cilja.

NA KATERI STOPNJI SI ZDAJ?

Napredno izobraževanje mora inštruktor opraviti v enem letu po licenciranju. Po uspešno opravljenem modulu postane Les Mills napredni inštruktor.

Prvi preizkus te čaka že na začetku prvega dne, ko moraš sam/a sebi odkrito odgovoriti na vprašanja “Na kateri stopnji poučujem ta trenutek?”. Stopil/a boš v čevlje ocenjevalca svojih lastnih trenutnih sposobnosti in identificiral/a svoje močne strani poučevanja ter tudi področja poučevanja, na katerih želiš delati in jih izboljševati. Skozi iskanje lastnega “zakaj-a” in odkrivanje lastnih vrednot in prepričanj boš našel/a avtentičnega vodjo, svoje osebne karakteristike pa nato prilagodil/a karakteristikam programa/ov, ki jih poučuješ. Postal/a boš avtentični vodja, ki, skozi zlitje narave programa in lastnih karakteristik, vsak trening naredi drugačen, raznolik, navdihujoč in zabaven za prav vse različne tipe ljudi, s katerimi se sreča!

Modul bazira na poglobljenem vpogledu in raziskovanju na področju elementov povezovanja in nastopa, zato je nujno potrebno odlično poznavanje (v teoriji in praksi) prvih treh elementov – koreografije, tehnike in trenerstva!

Napredni modul ti bo podal vsa orodja in znanje, ki jih pri svojih nastopih uporabljajo najboljši svetovni prezenterji, ki jih vsake 3 mesece lahko občudujemo na inštruktorskih video posnetkih.

CENA NAPREDNEGA IZOBRAŽEVANJA

Cena naprednega izobraževanja v enkratnem plačilu: 375 € + DDV.

ALI RES DELAŠ ZA LJUDI, KI STOJIJO PRED TEBOJ?

Znanje, ki ga boš pridobil/a drugi dan, ti bo pomagalo pri povezanosti s svojimi vadečimi med treningi in ti omogočilo, da vsakega posameznika pripelješ do željenega uspeha. Ja, tudi tistega, ki te na vsakem treningu grdo gleda nekje iz kota. Si vedel/a, da je ravno on tvoj največji fan?

Raziskova/a boš tudi poučevanje vadb na kontrasten in avtentičen način, se naučila nekaj preprostih prijemov povezovanja in motivacije iz sveta psihologije, spoznal/a 3 dimenzije povezovanja in odkrival/a neskončne možnosti povezovanja treninga in glasbe ter spoznala 4 različne profile ljudi, ki se zagotovo pojavijo na vsakem tvojem treningu.

KAM LAHKO POSEŽEŠ?

Proces izobraževanja Les Mills inštruktorja te popelje do dveh nazivov:

1 LES MILLS inštruktor, po uspešno končanem osnovnem izobraževanju

2 LES MILLS napredni inštruktor, po uspešno končanem naprednem izobraževanju (AT)

 

Izjemni, nadpovprečni inštruktorji, ki dosegajo višje standarde v elementih inštruktorstva po naprednem izobraževanju pa si s svojim delom, tako na odru, kot tudi “pod njim”, lahko prislužijo vabilo na trenersko izobraževanje (t.i. trenerski bootcamp), skozi katerega lahko postanejo novi prezenterji in/ali trenerji na nacionalni ravni ter svojo inštruktorsko kariero nadgradijo s predajanjem znanja in izkušenj novim generacijam mladih inštruktorjev.

EKIPNO NAPREDNO IZOBRAŽEVANJE

Le redki vodje fitnes centrov se lahko pohvalijo z načrtnim in rednim usposabljanjem svojega kadra, ki skrbi za zagotavljanje najvišjih standardov ter strokovnost tako na področju športa, kot tudi na področju medosebnih odnosov. 

Tisti, ki se zavedajo izjemnega pomena rednega nadgrajevanja sposobnosti svojega kadra, so neprestano korak pred konkurenco. 

Za ekipe, ki narekujejo smernice razvoja skpinskih treningov in medosebnih odnosov s člani smo pripravili Ekipno napredno usposabljanje. Za vse podrobnosti o ekipnem naprednem usposabljanju nam pišite na info@lesmills.si in z veseljem vam bomo predstavili vse “zakaje” tovrstnega usposabljanja.

POSTANI NAPREDNI INŠTRUKTOR - PRIJAVI SE ZDAJ!

Ime

Priimek

E-mail

GSM

Na napredno izobraževanje se prijavljam s programom:

Prepišite spodnje znake:
captcha

VTISI Z NAPREDNEGA IZOBRAŽEVANJA; MEGACENTER KRANJ