BODYJAM je poživljajoča plesna kardio vadba, kjer skozi najmodernejše plesne ritme in korake kurimo kalorije, oblikujemo telo in hkrati postajamo bolj samozavestni in sproščeni. Izredno energičen program črpa navdih iz različnih plesnih zvrsti, tako da vsakdo najde nekaj zase. S postopnim učenjem koreografije boste tako zlahka stopili ob bok že izkušenim plesalcem in plesalkam ter se sproščeno zavrteli v množici. Bodyjam vas bo preprosto zasvojil!

POZITIVNI UČINKI VADBE

  • troši mnogo kalorij
  • oblikuje telo
  • izboljšuje kardiovaskularne sposobnosti
  • skozi gibanja v vseh ravninah in skozi različna tempa gibanja izboljšuje koordinacijo
  • razvija samoizražanje skozi ples
  • povečuje samozavest

KAKO NAJ ZAČNEM?
Za vsak Les Mills program obstajajo opcije različnih intenzivnosti, težje in lažje, s katerimi lahko vsak trening prilagodite svoji trenutni fizični pripravljenosti. Za začetek torej potrebujete le udobno športno opremo, brisačo in plastensko z vodo, vse ostalo pa vam bo na voljo v vašem centru. Svetujemo pa vam, da se pred prvim obiskom posameznega treninga spoznate z inštruktorjem, ki vam bo predstavil trening in opcije, primerne za začetnike.

KOLIKOKRAT NA BODYJAM?
Obisk vsekakor ni omejen. Vsak si želi biti plesalec, zatorej pridite kolikokrat vas je volja in preverite kaj novega se dogaja v središču zabave. Naj pa vam namignemo, da boste kmalu imeli premalo časa, saj vas bo trening popolnoma prevzel in navdušil do te mere, da boste s seboj kmalu pripeljali tudi svoje bližnje!