fbpx

Fitnes inženiring

LES MILLS SMART TECH – oblikovan s popolnim treningom v mislih.

Hitreje do boljših rezultatov

Trening s SMART TECH opremo je porok za boljše rezultate v krajšem času. Oprema omogoča boljšo mišično aktivacijo, maksimiranje treninga ter hitrejšo in večjo porabo kalorij.

smartbar™

Novi SMARTBAR 2. generacije in set nastavljivih uteži so bili posodobljeni za še boljši performans pri treningu. Vrhunska tehnologija omogoča hitrejše in bolj tekoče menjavanje uteži, brez potrebe po kakaršnih koli varnostnih zaponkah.

56 % vadečih pravi, da je oprema, ki jo uporabljajo za bodypump odločilnega pomena ali bodo podaljšali članstvo ali ne.

smartstep

SMARTSTEP omogoča varne in zanesljive korake in skoke ter udobno ležanje. Vizualna vodila omogočajo preciznejše pozicioniranje stopal in korakov, kar prinaša kvalitetnejšo mišično aktivacijo in boljše rezultate. SMARTSTEP se pospravlja varno in lično, brez potrebe po stojalih.

inženiring fitnesa

Edinstveni LES MILLS dizajn. Večkrat nagrajena fitnes oprema za optimalno izkušnjo treninga.

100% uporabnikov ocenjuje smartstep v primerjavi z ostalimi stepi, kot ravno pravšnji.

smartband

Les Mills SMARTBAND je trpežna in funkcionalna elastika za trening. Inovativna tehnologija omogoča konsistentno večanje obremenitve skozi večanje obsega. Narejena iz brizganega termoplastičnega elastomera, SMARTBAND elastika prekaša tradicionalne elastike iz gume/lateksa, ki so bolj nagnjene k trganju in pokanju.

71% vadečih je mnenja, da ima kvaliteta opreme velik vpliv na kvaliteto treninga.

mbx mat

MBX blazina je oblikovana z namenom kvalitetnejše izkušnje treninga za telo in za um. Razvita za dvojno funkcionalnost, ponuja odlično ravnotežje, stabilnost in oprijem, medtem ko omogoča udobno izkušnjo treninga iz elementov Yoge ali visoko odbojnih treningov.

več o smart tech opremi

Pošlji smart povpraševanje

Za več informacij kako do LES MILLS SMART TECH opreme, izpolni obrazec in pošlji povpraševanje.