fbpx

SMARTBAND™

Loading...

SMARTBAND vadbena elastika z ročaji

Les Mills SMARTBAND vadbena elastika z ročaji je ustvarjena za to, da omogoča konsistenten upor skozi celoten obseg giba, v nasprotju s klasičnimi vadbenimi elastikami, kjer se sila upora eksponentno povečuje glede na dolžino raztega.

S svojim ploščatim profilom, v primerjavi s klasičnimi okroglimi elastikami, omogoča več stabilnosti, ko za potrebe vadbe stojimo na elastiki in preprečuje možnost zvijanja in zdrsa elastike pod stopalom.

Trdnost:
  • SREDNJA
Šifra: Smrtbnd Kategorija: Oznaka:

37,99

Ni na zalogi

Čas dobave 5 delovnih dni

Play Video

kako uporabljati

smartband™

inovativnost

smartband™

Z inovativnostjo v razvoju nismo spremenili fizikalnih zakonov, smo pa zagotovili unikatnost konsistentne obremenitve skozi obseg gibanja, kar pa je na meji fizikalnih zakonitosti elastičnih materalov.

Previous
Next

premišljena dovršenost

smartband™

Funkcionalnost človeškega telesa je neskončna in zato trening funkcionalnosti zahteva pripomočke in orodja, ki morajo biti resnično dovršeni. Smartband™ elastika je vzor premišljene dovršenosti.

Les Mills SMARTBAND™ prihaja v dveh izvedbah, standard in extreme.

Razvit za boljši trening

smartband™

Ker SMARTBAND™ elastika prinaša konsistentno upornost, je z njo mogoč trening skozi večje obsege gibov. Ali povedano drugače, več treninga, več aktivacije, več rezultatov.

Treniraj doma s Smarttech opremo in Les Mills On Demand

S Smarttech opremo in vrhunsko fitnes platformo Les Mills On Demand bo vsak trening doma izkušnja, ki bo več kot pa samo trening.

Les Mills Smart tech

Oblikovan s popolnim treningom v mislih

faqs

Po čem se SMARTBAND razlikuje od ostalih elastik?

Prva razlika je v samem ročaju. Običajne elastike imajo ročaj dodan na elastiko naknadno, pri Smartbandu pa je nosilec ročaja vkompiniran v samo elastiko. To pomeni, da ti ni potrebno skrbeti, da bi tvoja elastika ostala brez ročaja, hkrati pa ti omogoča tekoče gibanje ročaja skladno s tvojo roko.

 

Nežno a trpežno blago ročaja ti omogoča najrazličnejše prijeme, njegova specifična zasnova pa sledi tvojim gibom in na ta način povečuje funkcionalnost giba ter skrbi za varnost zapestij.

 

Blago ročaja je ojačano s trpežno in mehko gumo, kar zagotavlja udoben prijem in tudi stabilnost pri vajah, kjer elastiko fiksiraš pod stopalo. Tako ti ni treba skrbeti, da bi se neudobna plastika zarezala v tvoje dlani in prste, kot se to rado dogaja pri drugih elastikah.

 

In največja razlika? Smartband je ploščat in ne okrogel, kot večina drugih elastik. Zaradi svoje ploščate oblike ti omogoča nešteto vaj tudi stoje, tebi pa med treningom ni treba skrbeti in se ukvarjati z nadležnim zdrsavanjem elastike izpod stopala ali premikanjem le-te po koži.

Zakaj si lahko z nakupom Smartbanda prepričan o njegovi vzdržljivosti in varnosti?

Smartband je bil tekom svojega razvoja testiran v najbolj zasedenih klubih po svetu in raztegnjen več kot 45.000-krat!

Kakšne so specifikcije Smartbanda?

123 x 2,5 x 0,4 cm (0,215 kg)

Katere treninge lahko izvajam s Smartband elastiko?

S svojo Smartband elastiko lahko izvajaš kakršne koli treninge, kjer kot vadbeni pripomoček uporabljaš elastiko z ročaji, prav tako pa lahko v le nekaj sekundah svoj Smartband spremeniš v kratko “booty” elastiko.

 

Smartband pa je namensko ustvarjen za Les Mills treninge, ki jih lahko skozi našo platformo online treningov, Les Mills on demand, izvajaš kjer koli in kadar koli:

  • Les Mills Core / CXworx
  • Les Mills Tone
  • Les Mills Stretch

 

Zaradi svoje vsestranskosti in majhne teže pa je Smartband odličen spremljevalec tudi na potovanjih ali počitnicah.

Kakšna je dolžina Smartbanda?

Smartband je dolg 123 cm in je tako primeren za različno visoke posameznike.