fbpx

SMARTBAR™

Loading...

SMARTBAR 2.0 set nastavljivih uteži

Izboljšana SMARTBAR linija, SMARTBAR 2.0, aktivira vaše mišice kot morajo biti aktivirane, s čimer vsak počep, potisk in nalog postane učinkovitejši.

Ergonomska oblika uteži in odličen oprijem omogočata uporabo uteži tako na palici, kot tudi kot samostojne uteži, s čimer vaš trening dobi razsežnosti treninga v fitnesu.

Vrtljivi glavi skrbita za varnost vaših sklepov in enakomerno porazporeditev teže pri bolj dinamičnih gibih, kot so nalogi, potiski nad glavo in upogibi.

Šifra: Smrtbrst Kategorija:

419,99

Ni na zalogi

Čas dobave 5 delovnih dni

Play Video

kako uporabljati

Smartbar 2.0

inovativnost

smartbar™ 2.0

Smartbar je palica s prostimi utežmi, katerih menjava je hitra in kratka. Rotacijske glave seta prinašajo učinkovitejše gibanje in boljšo izolacijo gibov. Palica je optimalne debeline, kar omogoča različne prijeme in boljše, manj stresno doživetje treninga.

Smartbar prinaša inovativnost v svet fitnesa, uporabnikom pa optimalno prilagodljivost in to na hiter in enostaven način.

Previous
Next

premišljena dovršenost

smartbar™ 2.0

So dobri treningi in so popolna doživetja dobrih treningov. Oprema igra eno ključnih vlog pri slednjih. S Smartbarom, bo vsak trening popolno doživetje dobrega treninga.

Vsak Smartbar set vsebuje 1x Smartbar palico in proste uteži (2x vsak kos); 1kg, 2,5 kg in 5 kg.

Razvit za boljši trening

smartbar™ 2.0

prinaša več časa za trening in boljše rezultate, saj unikatni sistem vpenjanja omogoča bliskovito hitre menjave in nastavitve uteži. Nastavljive uteži pa so hkrati tudi optimalne prostoročne uteži

Treniraj doma s Smarttech opremo in Les Mills On Demand

S Smarttech opremo in aplikacijo LES MILL ON DEMAND, bo vsak trening doma izkušnja, ki bo več kot pa samo trening.

Les Mills Smart tech

Oblikovan s popolnim treningom v mislih

faqs

Po čem se SMARTBAR razlikuje od ostalih nastavljivih uteži?

Odstranili smo nadležne in nemalokrat tudi nevarne težave, najdene pri ostalih nastavljivih utežeh: komplicirane sponke za fiksacijo uteži, nenatančno prileganje uteži, neudobne in ostre uteži in še kaj. Namesto tega smo ustvarili sistem nastavljivih uteži, idealen za hitre menjave teže in enostavno manipulacijo opreme med treningi, začenši z najpopularnejšim treningom z utežmi na svetu, Bodypumpom.

Rezultat je sistem nastavljivih uteži, ki se lahko pohvali z mehanizmom fiksacije uteži na palici brez dodatnih sponk, imenovanim “aligator”, vrtljivima glavama za varnost sklepov in tekoče gibanje uteži med treningom ter ergonomsko oblikovanimi utežmi, idealnimi tudi za samostojno uporabo.

Pozabi na peščeno plažo sredi dnevne sobe! Smartbar uteži so v svoji notranjosti železne in niso polnjene s peskom ali vodo, tako kot nizkokvalitetne uteži. Tvoja 5 kilogramska utež bo težka točno 5 kg in bo svojo težo ohranila tudi tekom let in let treninga.

Povedano drugače, Smartbar je zasnovan za performans in ustvarjen za motivacijo.

Kakšni so doprinosi uporabe SMARTBARA?

 • maksimalni rezultati skozi najrazličnejše treninge z utežmi, ne glede na tvojo trenutno fizično pripravljenost,
 • v trenutku izboljšana kvaliteta gibanja z aktivacijo pravilnih mišic za efektivnejšo porabo kalorij,
 • dobro počutje, vitka postava in več energije tudi, če se spopadaš z izjemno zaposlenim življenjskim slogom.

 

Na tisoče vodilnih fitnes centrov v svetu prisega na Smartbar in zaupa v njegovo kvaliteto, s katero svojim članom zagotavljajo najsodobnejšo izkušnjo treninga. Vse to lahko kar v udobju svojega doma doživiš tudi ti - kadar koli si zaželiš telesne in umske sprostitve skozi odličen trening.

Ali SMARTBAR upravičuje svojo ceno?

Realnost je, da je Smartbar premium produkt s premium ceno - nenazadnje so za premium izdelke potrebni tudi premium pogoji izdelave, materiali itd.

Zato je vprašanje, ki si ga moraš pred nakupom zastaviti naslednje: “Ali sem pripravljen redno trenirati in ustvariti naboljšo verzijo sebe?” Če je tvoj odgovor “Ne.”, potem Smartbar najverjetneje ni zate. Če pa je tvoj odgovor “Ja!”, potem je Smartbar vreden vsakega centa.

Zakaj? Ker vsak upogib, nalog in potisk ter vsaka ponovitev, ki jo narediš, štejejo v skupni seštevek tvoje naložbe vase! S svojim Smartbarom boš premikal meje in se potil na poti do ultimativne verzije samega sebe, ne pa izgubljal časa s podpovprečno in štorasto opremo.

 

Smartbar je:

 • ustvarjen za učinkovite, tempirane treninge za celo telo, ne glede na stopnjo telesne pripravljenosti,
 • ustvarjen za takojšnje izboljšanje kvalitete gibanja (tudi, če si v svetu treninga z utežmi novinec),
 • učinkovit vadbeni pripomoček za efektivnejše kurjenje kalorij (in s tem hitrejše hujšanje).

 

Na kratko: Smartbar je najbolj elegantna, premium in udobna rešitev za trening doma!

Katere uteži dobim v svojem SMARTBAR kompletu?

Osnovni Smartbar set vključuje naslednje uteži:

 

2x 5 kg utež,
2x 2,5 kg utež,
2x 1 kg utež.

 

Na povpraševanje pa so na voljo tudi dodatne samostojne uteži: 10 kg, 7,5 kg, 5 kg, 3,7 kg, 2,5 kg in 1 kg. Če si želiš dodatnih uteži nam piši na info@lesmills.si.

Kakšne so specifikcije SMARTBARA?

 • Smartbar palica: 131 x 13,1 x 7,5 cm (2,6 kg)
 • 1 kg utež: 18 x 3,4 x 18 cm (1 kg)
 • 2,5 kg utež: 21 x 3,4 x 21 cm
 • 5 kg utež: 27 x 3,4 x 27 cm

Zakaj si lahko z nakupom SMARTBARA prepričan o njegovi vzdržljivosti in varnosti?

Smartbar je vzdržljiv. Tekom testiranj je bil v obdobju 5 let uporabljen več kot 80.000-krat znotraj najbolj zasedenih fitnes centrov, v notranjosti vsake uteži pa se pod značilno črno-rdečo gumo skriva kvalitetno železo.

Kakšna je zgornja meja obremenitve SMARTBARA?

Na vsako stran Smartbara lahko nastaviš 3 uteži, naše najtežje uteži pa so težke 10 kg. Torej tvoj Smartbar omogoča obremenitev 60 kilogramov.

Katere treninge lahko izvajam s SMARTBAROM?

S svojim Smartbarom lahko izvajaš kakršne koli treninge, kjer kot vadbeni pripomoček uporabljaš palico z utežmi ali samostojne uteži.

Smartbar pa je namensko ustvarjen za hitre Les Mills treninge, ki jih lahko skozi našo platformo online treningov, Les Mills on demand, izvajaš kjer koli in kadar koli:

 • Bodypump
 • Bodystep
 • Les Mills Core
 • Les Mills GRIT Strength
 • Les Mills GRIT Athletic
 • Les Mills Tone