fbpx

SMARTSTEP™

Loading...

Nastavljiva SMARTSTEP platforma za vadbe in treninge

Robusten SMARTSTEP zagotavlja stabilnost, oporo in varnost  vašim stopalom in kolenom.

Edinstvena zasnova SMARTSTEP platforme preprečuje zdrse in padce ter omogoča optimalen položaj stopala na podlagi tudi med visoko intenzivnimi treningi.

Možnost poševne nastavitve platforme omogoča nove razsežnosti treninga za še tako zahtevne uporabnike (tudi nosečnice), zato bo SMARTSTEP s svojim sistemom medsebojnega zaklepanja stopničk, ki služijo za nastavitev višine, postal nepogrešljiv del opreme vsake domače telovadnice in tudi fitnes centra.

Šifra: Smrtstpst Kategorija:

159,99

Ni na zalogi

Čas dobave 5 delovnih dni

Play Video

kako uporabljati

Smartstep™

inovativnost

smartstep™

prinaša optimalno kombinacijo ustrezne odbojnosti in ustrezne stabilnosti. Inovativna zasnova platforme omogoča treninge z boljšo izolacijo in boljšo aktivacijo ciljnih mišičnih skupin.

Z Les Mills SMARTSTEPOM je trening  bolj udoben in bolj varen.

Previous
Next

premišljena dovršenost

smartstep™

platforma poleg materialne zasnove vpeljuje tudi inovativni koncept vizualnih markerjev, ki intuitivno zvišujejo varnost treninga in neposredno prinašajo več rezultatov.

Vsak SMARTSTEP set vsebuje 1x SMARSTEP platformo in 4 višinske podloge (risers).

Razvit za boljši trening

smartstep™

zasnova pomaga do boljšega pozicioniranja telesa med treningom, kar prinaša več zavedanja telesa v prostoru in posredno povečuje mišično aktivacijo.

Treniraj doma s Smarttech opremo in Les Mills On Demand

S Smarttech opremo in aplikacijo LES MILLS ON DEMAND, bo vsak trening doma izkušnja, ki bo več kot pa samo trening.

Les Mills Smart tech

Oblikovan s popolnim treningom v mislih

faqs

Po čem se SMARTSTEP razlikuje od ostalih steperjev?

Sistem zaklepanja in okrogla oblika stopnic za nastavitev višine ohranjata step stabilen tudi med najbolj intenzivnimi kardio treningi. Tako ti ni treba skrbeti, da bi step med tvojim treningom padel s stopničk (in ti z njega). Auč.

Kljub dovršenosti in tehnloški podprtosti je Smartstep še vedno lahek, kar ti omogoča enostavno premikanje Smartstepa v enem kosu.

Vsaka stopnička za nastavitev višine in tudi platforma so podloženi z gumo, ki preprečuje drsenje stepa po tleh in hkrati varuje tla pred praskami.

Tudi sama platforma je obložena z visoko kvalitetno gumo, ki služi tako za preprečevanje zdrsa stopala na stepu, kot tudi za blaženje vseh pristiskov na sklepe ob pristanku na step.

Smartstep ima dvojno funkcijo. Poleg kardio treningov, kjer služi kot stopnička za nastavitev višine, je tudi dovolj dolg in širok, da lahko na njem izvajaš vaje za moč leže, kot je na primer potisk s prsi, metuljček, izteg komolca ipd. Smart step je idealen za nekoga, ki svoje treninge jemlje resno in se zaveda pomembnosti utavnoteženega kardio treninga in treninga za moč.

Poleg vsega naštetega pa Smartstep omogoča tudi poševno nastavitev stepa, ki jo lahko izkoristiš za večjo raznolikost treningov za moč, prav tako pa je priročna pri treningih nosečnic, ki se jim v zadnjih mesecih nosečnosti odsvetuje ležanje na hrbtu.

Zakaj si lahko z nakupom Smartstepa prepričan o njegovi vzdržljivosti in varnosti?

Smartstep je vzdržljiv. Tekom testiranj je v obdobju 5 let uspešno prestal 2,3 milijone korakov v najbolj zasedenih fitnes centrih.

Kakšne so specifikcije Smartstepa?

  • Platforma: 105 x 42 x 10 cm (5,96 kg)
  • Stopničke za nastavitev višine: 42 x 42 x 10 cm (višina dveh stopničk, ene na drugi) (0,75 kg posamezna stopnička)
  • Celoten komplet (platforma in 2 stopnički na vsaki strani): 105 x 42 x 20 cm (8,96 kg)

Koliko stopničk za nastavitev višine dobim v Smartstep kompletu?

Osnovni Smartstep komplet vključuje eno platformo in 4 kose rdečih stopničk za nastavitev višine (2 kosa za vsako stran Smartstepa).

Na povpraševanje pa je možen tudi nakup dodatnih stopničk za nastavitev višine. Če si želiš dodatnih stopničk nam piši na info@lesmills.si.

Katere treninge lahko izvajam s Smartstepom?

S Smartstepom lahko izvajaš kakršne koli treninge, kjer kot vadbeni pripomoček uporabljaš
steper.

Smartstep pa je namensko ustvarjen za Les Mills treninge, ki jih lahko skozi našo platformo online treningov, Les Mills on demand, izvajaš kjer koli in kadar koli:

  • Bodypump
  • Bodystep
  • Les Mills GRIT Athletic
  • Les Mills Stretch

Kakšna je zgornja meja obremenitve Smartstepa?

Smartstep je ustvarjen, da prenese težo do 136 kg.