fbpx

Les Mills content: najboljši video treningi na vaši domeni

varna prihodnost poslovanja z digitalnim fitnesom

85% članov je vadilo doma že pred COVID-19; zagotovite si varno prihodnost poslovanja z vrhunsko ponudbo treningov za doma.

LES MILLS Content vam prinaša popolni nadzor. Vaši člani bodo dostopali do video treningov enostavno in znotraj ekosistema vaše blagovne znamke.

izboljšajte ponudbo z les mills content

Izstopajte z gostovanjem LES MILLS Content v vaši aplikaciji ali na spletni strani. Izbirajte med 100 premium videi, ki vključujejo treninge z in brez opreme, šole tehnike in mindfulness videe. Nove izdaje vsake 3 mesece.

 • STROŠKOVNO UČINKOVITA DIGITALNA REŠITEV: Ponudite vrhunske treninge znotraj lastne spletne strani. Minimalni stroški zagona in brez potrebe po nadaljnjem kreiranju vsebin.
 • POVEČAJTE VREDNOST IN PRIHODKE: Dodajte vrednost vašim storitvam z integrirano fitnes rešitvijo. Določite ceno in si priborite svoj delež v bumu digitalnega fitnesa.
 • VIŠJA STOPNJA OHRANJANJA ČLANOV: Kombinacija ponudbe treningov v živo in opcije za doma, dviguje stopnjo ohranjanja.
 • VEČ POVPRAŠEVANJA: Dobite nove člane z digitalnim članstvom.
 • UPORABNA STATISTIKA: Izkoristite podatke digitalnih treningov za optimalno kombinacijo programske ponudbe in urnika.

les mills content programi

Bodypump

Bodypump je najpopularnejši skupinski trening z utežmi na svetu, idealen zate, ki si želiš oblikovati in tonizirati telo ter postati fit.

bodycombat

Kardio trening, navdihnjen z elementi različnih borilnih veščin bo stopil maščobo in pospešil srčni utrip, hkrati pa z udarci in brcami sprostil ves stres.

bodybalance

Idealen za vsakogar. Bodybalance je čudovita harmonija tai chi-ja, pilatesa in joge, ki poskrbi tako za telo kot tudi duha.

bodyattack

Z vajami kot so tek in skoki ter kombinacijo osnovnih vaj moči, kot so počepi, sklece, Bodyattack poskrbi za občutek zmage in skuril enormno količino kalorij.

les mills grit

Les Mills GRIT je 30 minutni visoko intenzivni intervalni trening (HIIT), s katerim boš na novo spoznal meje svojih sposobnosti.

les mills core

Veriga je močna, kolikor je močan njen najšibkejši člen. Core je trening mišičnih skupin trupa, ki predstavljajo ključno sestavino močnega telesa.

les mills content doprinosi za klub

 • Večja vrednost članarine, ponudite digitalno opcijo kot samostojno članarino
 • Gostite vsebine za pay-wallom v lastni aplikaciji, na vaši spletni strani ali preko 3. ponudnika.
 • Ponudite vrhunske vsebine za delček stroškov, kot če bi kreirali lastne vsebine.
 • Licencirana glasba
 • Marketinška sredstva za promocijo vsebin
 • Ohranjajte člane v vašem klubu aktivne, tudi če vas ne morejo obiskati.

*LES MILL Content program, je ekskluziven le Les Mills partnerjem. Če vas zanima kako postati partner, izpolnite vprašalnik spodaj.

razmišljate o razvoju digitalne ponudbe?

naj vam pomagamo.