LES MILLS ON DEMAND  je spletna platforma online Les Mills treningov, ki omogoča treninge kjer koli, kadar koli. Je nekakšen Netflix skupinskih treningov, ki ti omogoči, da treniraš takrat, ko tebi ustreza in si izbereš trening, ki si ga v tistem trenutku zaželiš.

IZKUSI RAZNOLIKOST treningov, podprtih z znanostjo in certifikatom odličnosti, ki zagotavlja rezultate. Izbiraj med treningi za moč, kardio treningi, visoko intenzivnimi intervalnimi treningi, plesom, treningi za gibljivost, meditacijo in mnogimi drugimi. Vse to… V UDOBJU SVOJEGA DOMA ALI NA POTI!

POGOSTA VPRAŠANJA

ALI LAHKO PREIZKUSIM LES MILLS ON DEMAND, PREDEN SE ODLOČIM ZA NAROČNINO?

Lahko. Kot nov uporabnik lahko izkoristiš 14-dnevni brezplačni preizkus celotne LES MILLS On Demand vsebine.

Če z LES MILLS On Demand nisi zadovoljen/a, preprosto prekliči svojo naročnino PRED iztekom brezplačnega poizkusnega obdobja.

KAKŠNA JE CENA LES MILLS ON DEMAND?

Cena LES MILLS On Demand naročnine je navedena neposredno na spletnem portalu LES MILLS On Demand.

Naročnina se obračuna po koncu 14-dnevnega brezplačnega preizkusnega obdobja.

KAJ VKLJUČUJE MOJA LES MILLS ON DEMAND NAROČNINA?

V tvojo LES MILLS On Demand naročnino so vključene VSE vsebine, ki jih LES MILLS On Demand ponuja. Poleg več kot 800 treningov, boš na spletni platformi našel/a tudi napotke za pravilno tehnično izvedbo vaj, nasvete in smernice za trening in še kaj.

ALI LAHKO LES MILLS ON DEMAND UPORABLJAM V TUJINI?

Svoj LES MILLS On Demand uporabniški račun lahko uporabljaš v tujini, vendar pa bodi pozoren/a na nekaj predhodnih korakov in sicer:

  1. korak: svojo registracijo moraš opraviti pred potovanjem. Če še nimaš svojega LES MILLS On Demand uporabniškega računa, to lahko urediš TUKAJ.
  2. korak: še pred potovanjem download-aj LES MILLS On Demand aplikacijo na svoj telefon ali tablico ter vnesi svoje uporabniško ime in geslo.
  3. korak: na potovanju poišči močan WiFi signal, izberi svoj trening in preprosto uživaj!

Svoje treninge lahko tudi vnaprej downloadaš na svojo napravo (telefon ali tablico) in dostopaš do njih tudi brez internetne povezave. Tako lahko čisto zares treniraš kjer koli, kadar koli.

Za dostopanje do svojega LES MILLS On Demand uporabniškega računa v tujini NUJNO uporabljaj LES MILLS On Demand aplikacijo, saj se lahko zgodi, da država, v katero potuješ, ne podpira LES MILLS On Demand treningov in do nje preko internetnega brskalnika ne boš mogel/a dostopati.

Dostop do aplikacij najdeš tukaj:

KAKO PREKINEM SVOJO LES MILLS ON DEMAND NAROČNINO?

Svojo LES MILLS On Demand naročnino lahko kadar koli prekineš na svojem LES MILLS On Demand uporabniškem računu. Za dostopanje do svojih naročnin boš moral/a ponovno vpisati svoje uporabniško ime in geslo!

Postopek:

  • klikni My Account
  • klikni My Subscriptions
  • poleg aktualne naročnine izberi View Details
  • na strani izbrane naročnine klikni Cancel Subscription
KAKO FIT MORAM BITI, DA LAHKO TRENIRAM Z LES MILLS ON DEMAND TRENINGI?

Najlepša stran LES MILLS On Demand treningov je, da so primerni za čisto VSAKEGA, ki si želi biti aktiven, ne glede na trenutno stopnjo telesne pripravljenosti.

Izbiraj med treningi, ki so ti všeč in bodi pozoren/a na različne variacije vaj, ki jih inštruktor pokaže tekom treninga. Izberi tisto, ki ti najbolj ustreza in enostavno uživaj v treningu na svojem nivoju.

V svoji LES MILLS On Demand aplikaciji pa boš našel/a tudi številne nasvete za pravilno izvedbo posameznih vaj, načrte treningov in zanimive vsebine, ki ti bodo korak za korakom pomagali postati in ostati fit. Saj veš, če imaš dovolj pa preprosto izklopiš računalnik/televizijo in zaključiš s treningom za tisti dan. Naslednji dan boš močnejši/a in tudi trening bo lažji!

ALI ZA TRENING POTREBUJEM POSEBNO OPREMO?

LES MILLS On Demand ti ponuja številne treninge, mnogi izmed njih se izvajajo z lastno težo, torej brez dodatne opreme. Vse kar potrebuješ je nekaj prostora, športna obutev in udobna oblačila ter mnogo energije in dobre volje.

Pri nekaterih treningih pa potrebuješ tudi nekaj dodatne opreme, kot so uteži, elastika z ročaji, step ali stacionarno kolo (RPM, SPRINT in TRIP).