fbpx

Sam definiraš lasten uspeh

Napolni  treninge z naprednim usposabljanjem.

Predstavitev Jackie Mills

Zakaj napredno usposabljanje?

Na začetnem usposabljanju si spoznal osnove poučevanja, zdaj pa je čas za transformacijo tvoje miselnosti in poučevanje na naprednem nivoju.

Najnovejše usposabljanje v skupini Les Mills usposabljanj je namenjeno temu, da odkriješ svoje močne plati in raziščeš najrazličnejše ideje, kako svoje poučevanje dvigniti na najvišji nivo. Naučil se boš kako napolniti svoje treninge in ostajati v vlogi inštruktorja še leta in leta. Naj tvoje poučevanje raste skupaj s tabo! Naučil se boš postati fitnes vodja, oživeti naravno svojega programa in nadgrajevati izkušnjo treninga za vadeče. In, kar je najpomembnejše, konstantno ohranjal občutek zadovoljstva in užitka v lastnem poučevanju.

Kylie Gates

kreativni direktor

“Ko razumeš svoj “zakaj”, poučevanje postane več kot le služba – postane nekaj, zaradi česar boš pripravljen narediti korak dlje, saj deluješ v skladu s svojim poslanstvom.”

Kaj vključuje napredno usposabljanje?

Napredno usposabljaje je dvodnevna delavnica, ki se je lahko udeležiš v živo ali v online obliki.

Usposabljanje je namenjeno TEBI, ne zajema ocenjevanja in ne pozna “pravilnega in napačnega”. Namesto tega je fokus na tebi in tvoji osebni inštruktorski poti. Na naprednem usposabljanju TI postavljaš standarde in norme svojemu napredku. Skrivnost poučevanja na višjem nivoju se skriva v tebu, tvoj trener pa ti bo pomagal in te vodil skozi napredek.

Na voljo imaš ogromno časa za refleksijo in samo-ocenjevanje. Na usposabljanju boš nastopil v vlogi inštruktorja, iskal svoje prednosti in pomanjkljivosti, se razvijal, opravljal videoanalize lastnega dela in pridobil neverjeten vpogled v poučevanje svojih treningov.

Ob koncu usposabljanja boš prejel personaliziran načrt za napredek in razvoj ter doseganje osebnih ciljev.

Vsakemu udeležencu usposabljanja je pred usposabljanjem dodeljena predstavitvena pesem, ki jo nato večkrat prezentira tekom usposabljanja. Na podlagi dodeljene pesmi tekom usposabljanja inštruktorji implicirajo vso novo pridobljeno znanje v poučevanje na odru.

dan 1

 • dobrodošlica in pregled vsebin usposabljanja,
 • diskusija o konceptu fitnes vodje in raziskovanje lastnega “zakaj-a”,
 • raziskovanje lastnih vrednot v vlogi inštruktorja in kako ostajati zvest svojim vrednotam skozi poučevanje,
 • raziskovanje omejitvenih prepričanj, ki ti onemogočajo napredek, in odkrivanje osvoboditvenih prepričanj za rast in razvoj,
 • raziskovanje narave programa in užitka v treningu,
 • raziskovanje lastnega užitka v treningu in odraz le-tega skozi poučevanje na odru.

dan 2

 • raziskovanje oblik povezovanja in izboljšanja trening izkušnje za vadeče,
 • reagiranje in komunikacija z različnimi tipi ljudi, ki jih srečamo na treningih,
 • načini osebnega povezovanja,
 • raziskovanje naprednega motiviranja in izobraževanja skozi 4 ključne načine povezovanja in uporabo notranjih motivatorjev,
 • poučevanje skupaj z glasbo,
 • kontrastno poučevanje,
 • poučevanje z zunanjimi cilji,
 • izobraževanje skozi trening,
 • prepletanje različnih dimenzij poučevanja,
 • raziskovanje lastnih močnih plati poučevanja,
 • razumevanje prepletanja dimenzij poučevanja skozi trening.

 

Ne glede na to ali si inštruktor šele nekaj mesecev ali poučuješ že desetletja, je napredno usposabljanje ključen naslednji korak za doseganje naslednje stopnje inštruktorskega mojstrstva. Z naprednim usposabljanjem ne boš le izpopolnil svojega poučevanja na odru temveč pridobil znanje in veščine, ki bodo pozitivno vplivali tudi na ostala področja življenja.

Za več informacij o naprednem usposabljanju si oglej FAQ.

Postati vodja s Kylie gates

IZBERI FORMAT, KI JE NAJBOLJ USTREZEN ZATE

Tako usposabljanje v živo, kot tudi online usposabljanje ti bo zagotovilo dostop do enakih odličnih učnih vsebin.

2-dnevno napredno usposabljanje v živo

Če si inštruktor, ki obožuje energijo in medosebni kontakt, izberi usposabljanje v živo, na katerem se boš lahko v celoti potopil v nove vsebine ter izkoristil konstantno prisotnost trenerja za sprotne nasvete, usmeritev in pomoč.

TERMIN NAPREDNEGA USPOSABLJANJA

Napredno usposabljanje za sezono 2022-23 bo poteklo v soboto in nedeljo, 13. in 14. maja 2023, v fitnes klubu SPORTED (nakupovalno središče ALEJA, Rakuševa 1, Ljubljana).

Rok za prijavo: petek, 5. maja 2023.

Kylie Gates

kreativni direktor

“Napredno usposabljanje ti prianša orodja, s katerimi boš lahko rasel kot inštruktor. Tako boš lahko zagotovil vadečim nepozabno izkušnjo, tvoji treningi pa bodo polni.”

Pogosta vprašanja

Vse kar moraš vedeti o naprednem usposabljanju

Na začetnem usposabljanju si se naučil osnov poučevanja, zdaj pa je čas za transformacijo tvoje mislenosti.

Napredno usposabljanje je 2-dnevni modul z močnim poudarkom na osebnem razvoju inštruktorja, ki raziskuje inštruktorja kot fitnes vodjo, njegove vrednote in prepričanja. Poudarek je na izpostavitvi inštruktorjevih prednosti in močnih strani, ki ti omogočajo avtentičnost v poučevanju. Počutil se boš izpopolnjenega in našel novo ljubezen do poučevaja.

Ne glede na to ali si inštruktor šele nekaj mesecev ali poučuješ že desetletja, je napredno usposabljanje ključen naslednji korak za doseganje naslednje stopnje inštruktorskega mojstrstva. Z naprednim usposabljanjem ne boš le izpopolnil svojega poučevanja na odru temveč pridobil znanje in veščine, ki bodo pozitivno vplivali tudi na ostala področja življenja.

Napredno usposabljanje je bilo ustvarjeno tako, da vsak inštruktor lahko najde svoje močne strani in odkrije paleto idej za nadgradnjo svojega poučevanja. Naučil se boš kako napolniti dvorano v svojem fitnes centru in uživati v avtentičnem poučevanju še leta in leta. Naučil se boš postati fitnes vodja, ki skozi naravo svojega programa vadečim omogoča nepozabno izkušnjo treninga ob vsakem srečanju.

Začetno usposabljanje ti je podalo vsa orodja za poučevanje na osnovnem nivoju, napredno usposabljanje pa je naslednji korak v razvoju na tvoji inštruktorski in osebni poti.

Ne, tvoj inštruktorski status bo po zaključenem naprednem usposabljanju nadgrajen v “napredni inštruktor” za vse programe, ki jih poučuješ, vendar pa boš prejel certifikat le za program, s katerim pristopiš na napredno usposabljanje.

Na napredno usposabljanje lahko pristopiš le z enim programom, ki ga poučuješ, seveda pa se lahko naprednemu usposabljanju priključiš z drugim programom v drugem terminu.

Priporočamo, da se inštruktor udeleži naprednega usposabljanja v roku enega leta po opravljeni certifikaciji. Takoj, ko čutiš, da si osvojil osnove poučevanja je primeren čas za naslednji korak v tvojem inštruktorskem razvoju.

Cena naprednega usposabljanja je enaka ceni začetnega uspsoabljanja in znaša 449,99 Eur. Cena vključuje 22% ddv.

povej nam več

Povej nam malo o sebi. Poslali ti bomo vse ključne informacije za uspešen začetek. Čaka te čudovito popotovanje.