fbpx

USPOSABLJANJE JE šeLE ZAČETEK

Ko postaneš Les Mills inštruktor, postaneš del nepozabnih dogodkov, se učiš o napredku in zadnjih raziskavah s področja fitnesa in konstantno nadgrajuješ svoje poučevanje. Tvoji vadeči si zaslužijo le najboljše. Z spremljanjem napredka, trendov in tehnik v svetu fitnesa se moraš kot inštruktor konstantno razvijati in napredovati tudi ti.

Les Mills inštruktorji imajo prednost pred ostalimi, saj je inštruktorjev napredek in razvoj konstanten in enostaven.

Napredno usposabjanje

Ko boš osvojil osnove poučevanja in nabral nekaj izkušenj kot Les Mills inštruktor, bo čas za napredno Les Mills usposabljanje! Odkril boš svoje prednosti in močne strani, se naučil napolniti dvorano na svojih treningih in raziskoval kako ostati v inštruktorskih vodah leta in leta.

Poišči navdih znotraj inštruktorske skupnosti

Udeleži se Les Mills nadaljevalnih usposabljanj in spoznaj celotno našo ekipo, občuti nove programe ter spoznaj tehnike, ki bodo polnile dvorano v tvojem fitnes centru.

Preberi ali si oglej najnovejše izobraževalne vsebine in raziskave in preizkusi Les Mills treninge, ki jih še ne poznaš.

Bodi navdihnjen s strani so-inštruktorjev in trenerjev.

Si pripravljen postati inštruktor?

Prijavi se na usposabljanje in postani del več kot 140.000 glave globalne skupnosti inštruktorjev.

Osebni razvoj

Izboljšaj svoje inštruktorske kvalitete s personaliziranim feedback sistemom.

Posreduj nam video posnetek svojega treninga z vadečimi na podlagi katerega ti bomo poslali povratno informacijo o tvojih močnih straneh poučevanja in nasvete za izboljšanje posameznih elementov poučevanja.

Še več kariernih možnosti

Tvoje inštruktorske priložnosti se ne končajo na odru fitnes centra. Navdihuj ostale inštruktorje kot prezenter ali izobražuj v vlogi trenerja.

Postani prezenter

Les Mills prezenterji navdihujejo in motivirajo inštruktorje na predstavitvah novih edicij Les Mills programov na nadaljevalnih usposabljanjih ali večjih dogodkih odprtega tipa.

Postani trener

Trenerji so inštruktorji, ki so skrbno izbrani za usposabljanje, izobraževanje in delo z bodočimi Les Mills inštruktorji.

povej nam več

Povej nam malo o sebi. Poslali ti bomo vse ključne informacije za uspešen začetek. Čaka te čudovito popotovanje.