Les Mills TONE je odlična rešitev za sodobnega človeka, ki se bori s pomanjkanjem časa, uspešno manevrira med družinskimi in službenimi obveznosti ter v nabito polnem dnevnem urniku najde čas tudi zase!

Les Mills TONE je najmlajši v skupini Les Mills treningov. Gre za trening, ki, s formulo “3 v 1”, temelji na celostnem pristopu. Sestavljen je iz ogrevalnega dela, kardio dela, treninga moči in treninga funkcionalne moči trupa. Tako lahko v enem samem treningu vsak posameznik odkljuka vse glavne tipe treninga, ki so ključnega pomena za zdrav in aktiven življenski slog.

POZITIVNI UČINKI VADBE

  • 3 komponente treninga v eni vadbeni enoti (moč, kardio, moč trupa)
  • Tonizirane in oblikovane mišice
  • Izboljšana telesna vzdržljivost
  • Izboljšana koordinacija in spretnost
  • Izboljšana moč vseh glavnih mišičnih skupin
  • Povečana pljučna in srčna kapaciteta
  • Pospešena izguba maščobe
  • Zabaven in dinamičen trening za vsakogar

 

KAKO NAJ ZAČNEM?

Za vsak Les Mills program obstajajo opcije različnih intenzivnosti, težje in lažje, s katerimi lahko vsak trening prilagodite svoji trenutni fizični pripravljenosti. Za začetek torej potrebujete le športno opremo, brisačo in plastensko z vodo, vse ostalo pa vam bo na voljo v vašem centru. Svetujemo pa vam, da se pred prvim obiskom posameznega treninga spoznate z inštruktorjem, ki vam bo predstavil trening in vse opcije, s katerimi boste hitro in na zabaven način dosegli zastavljene cilje!

 

KOLIKOKRAT NA LES MILLS TONE?

Ker na Les Mills TONE treningu oddelate trening moči, kardio trening in tudi trening funkcionalne moči trupa, bo vaš napredek na vseh področjih največji, če se boste treninga udeležili najmanj 2x tedensko. Število treningov je seveda odvisno od vaših vadbenih ciljev, zato priporočamo uravnosteženo kombinacijo različnih treningov.

 

KATERO OPREMO POTREBUJEM?

Svetujemo udobna športna oblačila in kvalitetno obutev, brisačo ter plastenko z vodo. Vsa ostala potrebna oprema (proste uteži ali ročke ter elastika) vas bo čakala v vašem fitnes centru!