fbpx

LES MILLS+ AKCIJA

Preseži svoje fitnes cilje s podaljšanim 21 dnevnim brezplačnim obdobjem uporabe  vrhunske fitnes aplikacije. POHITI, ponudba se izteče 10. oktobra.

Brezplačno preizkusno obdobje velja le za nove naročnike. Odpovej kadar koli tekom preizkusa. Naročnina se prične obračunavati po izteku preizkusnega obdobja. Pogoji uporabe.

Streamaj na tv preko pametnega telefona

Treniraj doma ali na poti z les mills on demand

Polni dostop do 1000+ online treningov - vključujoč yogo, moč, kardio, HIIT, dance in še več.

3-12 tedenski trening plani za začetnike in zahtevnejše uporabnike.

Pridruži se globalni online fitnes skupnosti - varni, zasebni in motivacijski FB skupini.

Oprema ni potrebna za začetek - izbiraj med treningi z ali brez opreme.

Vsi treningi so znanstveno zasnovani.

icon-fire

Skozi treninge te vodijo in motivirajo vrhunski, svetovno priznani trenerji.

Trening kategorije

Popolni izbor treningov za doma. Za prav vse vadbene in trening cilje.

KARDIO

MOČ

HIIT

TRUP & ABS

INDOOR CYCLING

DANCE

YOGA & GIBLJIVOST

VADBA ZA OTROKE

VODENA MEDITACIJA

Kako deluje aplikacija

Streamaj preko TV, prenosnika, pametnega telefona ali tablice. Prenesi si treninge preko iOS ali Android sistema. Kompatibilno s Chromecast in Airplay.

TABLICA: IPAD, ANDROID, KINDLE FIRE

TV: APPLE TV, AMAZON FIRE TV

CAST: ROKU, CHROMECAST | KONZOLA: XBOX

WEB: STREAM ONLINE PREKO DESKTOPA IN MOBILNE NAPRAVE

MOBILNO: ANDROID IN iOS

Petra Merhar
Read More
Sem ena tistih, ki mi pravijo Les Mills zasvojenka. Še, dobro da imam tudi Les Mills On Demand, saj mi ta omogoča, da lahko treniram kjer koli in kadar koli. Res top...
Andrej Kumnar
Read More
Da mi je Les Mills spremenil življenje ni samo puhlica. Z Les Mills On Demand in sistematičnim pristopom k treningu, sem lahko varno in zanesljivo dosegel svoje cilje. In to kar doma.
Previous
Next

Trening z vrhunsko aplikacijo je še boljši z vrhunsko opremo!

Pogosta vprašanja

V tvojo LES MILLS On Demand naročnino so vključene VSE vsebine, ki jih LES MILLS On Demand ponuja. Poleg več kot 1000 treningov boš na spletni platformi našel/a tudi napotke za pravilno tehnično izvedbo vaj, nasvete in smernice za trening in še kaj.

Svoj LES MILLS On Demand uporabniški račun lahko uporabljaš v tujini, vendar pa bodi pozoren/a na nekaj predhodnih korakov in sicer:

  1. korak: svojo registracijo moraš opraviti pred potovanjem.
  2. korak: še pred potovanjem download-aj LES MILLS On Demand aplikacijo na svoj telefon ali tablico ter vnesi svoje uporabniško ime in geslo.
  3. korak: na potovanju poišči močan WiFi signal, izberi svoj trening in preprosto uživaj!

Svoje treninge lahko tudi vnaprej downloadaš na svojo napravo (telefon ali tablico) in dostopaš do njih tudi brez internetne povezave. Tako lahko čisto zares treniraš kjer koli, kadar koli.

Za dostopanje do svojega LES MILLS On Demand uporabniškega računa v tujini NUJNO uporabljaj LES MILLS On Demand aplikacijo, saj se lahko zgodi, da država, v katero potuješ, ne podpira LES MILLS On Demand treningov in do nje preko internetnega brskalnika ne boš mogel/a dostopati.

Svojo LES MILLS On Demand naročnino lahko kadar koli prekineš na svojem LES MILLS On Demand uporabniškem računu. Za dostopanje do svojih naročnin boš moral/a ponovno vpisati svoje uporabniško ime in geslo!

Postopek:

  • klikni My Account
  • klikni My Subscriptions
  • poleg aktualne naročnine izberi View Details
  • na strani izbrane naročnine klikni Cancel Subscription

Najlepša stran LES MILLS On Demand treningov je, da so primerni za čisto VSAKEGA, ki si želi biti aktiven, ne glede na trenutno stopnjo telesne pripravljenosti.

Izbiraj med treningi, ki so ti všeč in bodi pozoren/a na različne variacije vaj, ki jih inštruktor pokaže tekom treninga. Izberi tisto, ki ti najbolj ustreza in enostavno uživaj v treningu na svojem nivoju.

V svoji LES MILLS On Demand aplikaciji pa boš našel/a tudi številne nasvete za pravilno izvedbo posameznih vaj, načrte treningov in zanimive vsebine, ki ti bodo korak za korakom pomagali postati in ostati fit. Saj veš, če imaš dovolj pa preprosto izklopiš računalnik/televizijo in zaključiš s treningom za tisti dan. Naslednji dan boš močnejši/a in tudi trening bo lažji!

LES MILLS On Demand ti ponuja številne treninge, mnogi izmed njih se izvajajo z lastno težo, torej brez dodatne opreme. Vse kar potrebuješ je nekaj prostora, športna obutev in udobna oblačila ter mnogo energije in dobre volje.

Pri nekaterih treningih pa potrebuješ tudi nekaj dodatne opreme, kot so uteži, elastika z ročaji, step ali stacionarno kolo (RPM, SPRINT in TRIP).

Pridruži se online Les Mills skupnosti

Deli svoje popotovanje v Les Mills skupnosti. Pridobi ekskluzivni dostopo do naše 100.000+ skupnosti. #lesmillsondemand

Preizkusi Les Mills On demand app brezplačno

Dostopaj do celotne zbirke treningov, kjerkoli, kadarkoli – doma, v gymu ali na poti.

Odpovej kadarkoli tekom brezplačnega obdobja.