fbpx

Les Mills virtual, digitalna prednost

Svetovno priznani fitnes programi, udarna glasba, in motivacija s strani najboljših trenerjev planeta.

zakaj je virtual dober za posel?

ker zapolni klub

  • Povprečen klub je 50% – 80% obratovalnega časa prazen. Izvajanje virtualnih treningov tudi ob “mrtvih” terminih daje vašim članom več možnosti.
  • Izvajanje virtualnih treningov ob treningih v živo vam omogoča razširitev urnika in optimizacijo iskoriščenosti prostora.
  • 70% uporabnikov virtual treningov pravi da jih možnost popolne časovne prilagodljivosti treninga, privlači.
  • Izvajanje trenningov ob “mrtvih” terminih odpre popolnoma nove trge, kot so starši, izmenski delavci,…

ker povečuje udeležbo

  • 75% virtual udeležencev, se udeležuje tudi treningov v živo.
  • Udeležba na treningih v živo se poveča za 12%, če klub izvaja ob živih še virtualne treninge.
  • Virtualni treningi so izredno privlačni mlajšim ciljnim grupam – kar 30% uporabnikov virtuala predstavljajo milenijci.

zakaj je naša virtualna izkušnja tako zelo posebna

  • Ker so treningi vznemirljiva, kinematična različica treningov v živo.
  • Ker so treningi znanstveno zasnovani za doseganje rezultatov, podprti z vrhunsko glasbo in vodeni s strani najboljših svetovnih talentov.
  • Ker je tehnologija, ki jo uporabljamo zanesljiva, robustna in razvita posebej za uporabo v fitnes klubih.

Philip Mills in partnerji o virtualu

Play Video

Razpoložljivi les mills programi v virtualnem formatu

Naši virtualni treningi se vsake tri mesece posodabljajo z novo koreografijo in glasbo, tako kot redni treningi v živo. Mnogi so na voljo tudi v različnih časovnih formatih.

Bodypump

Bodypump je najpopularnejši skupinski trening z utežmi na svetu, idealen zate, ki si želiš oblikovati in tonizirati telo ter postati fit.

bodycombat

Kardio trening, navdihnjen z elementi različnih borilnih veščin bo stopil maščobo in pospešil srčni utrip, hkrati pa z udarci in brcami sprostil ves stres.

bodybalance

Idealen za vsakogar. Bodybalance je čudovita harmonija tai chi-ja, pilatesa in joge, ki poskrbi tako za telo kot tudi duha.

les mills core

Veriga je močna, kolikor je močan njen najšibkejši člen. Core je trening mišičnih skupin trupa, ki predstavljajo ključno sestavino močnega telesa.

rpm

RPM črpa inspiracijo v kolesarjenju. V 45-minutah boš na indoor kolesu prekolesaril ekvivalent 25-30 km ravnin, spustov, šprintov, vzponov.

DANCE

Pridi na trening, pristani na zabavi! Dance je plesni party, ki zasvoji. Pusti ego in skrbi, za Dance ni potrebno biti plesalec, vsak pa lahko postane zvezda.

les mills grit

Les Mills GRIT je 30 minutni visoko intenzivni intervalni trening (HIIT), s katerim boš na novo spoznal meje svojih sposobnosti.

the trip

The trip je 40 minutno kolesarsko potovanje v neslutene razsežnosti virtualnih svetov. Masivni zaslovni in ozvočenje koncertnega formata in kolo.

les mills sprint

Visoko intenzivni intervani trening (HIIT) na kolesu. Kratek in intenziven trening, kjer motivacijo črpaš iz iskanja meja svojega telesa.

Želite virtualno izkušnjo v vašem klubu?

Si pripravljen na uspeh v fitnes poslu?

kreiraj bolj fit planet