fbpx

Les Mills & stages cycling

izziv

Milijoni ljudi širom sveta so uporabniki kardio koles. Ob vedno večjem pojavljanju  kolesarskih butikov, je motivacijska in zanimiva kardio izkušnja članov v klasičnem fitnesu, postala izziv.

8,9 milijonov

Američanov se je v zadnjih 12 mesecih udeležilo skupinskih kolesarskih treningov.

vrhunska rešitev

Vzeli smo najboljše prezenterje, programe in vsebine, ter jih vgradili v vrhunsko kardio kolo. Tako smo uspeli prenesti kvaliteto izkušnje skupinskega fitnesa v kardio sekcijo fitnes kluba. Dokazano je bilo, da člani skupinskih vadb ostajajo člani dlje in prihajajo na obisk bolj pogosto.

26%

manjša je verjetnost odpovedi članarine pri uporabnikih skupinskih vadb, kot pri navadnih fitnes obiskovalcih.

les mills virtual bike

V sodelovanju s Stages® Indoor Cycling smo razvili LES MILLS VIRTUAL BIKE. 15″ HD zaslon na dotik, legendarni Stages power meter, biometrija, bluetooth povezljivost in vrhunski občutek kolesarjenja, so porok za nepozabno izkušnjo Les Millsovih kolesarskih treningov. Doma, ali v fitnesu.

les mills kolesarski treningi

rpm

Po vzoru kolesarskih etap RPM črpa inspiracijo v kolesarjenju v naravi. V 45-minutah boš na indoor kolesu prekolesaril ekvivalent 25-30 km ravnin, spustov, šprintov, vzponov in tudi gorskega terena.

les mills sprint

Kratek in intenziven trening, kjer motivacijo črpaš iz iskanja meja svojega telesa. V 30 minutah boš telo pripeljal do meje in preko nje, za kar te bo nagradilo s povečano porabo kalorij tudi do 48 ur po zaključenem treningu.

the trip

The trip je 40 minutno kolesarsko potovanje v neslutene razsežnosti virtualnih svetov, kjer tvoja poraba kalorij poskoči na potenco, trening dobi novo energijo in tvoji rezultati postanejo neverjetni. Pripravi se na the Trip

pogovorimo se

Za več informacij ali za povpraševanje po Les Mills Virtual kolesu ali Stages Indoor kolesih izpolnite vprašalnik in z veseljem vas pokličemo.