fbpx

Smart fitnes oprema za trening doma

Tudi v udobju svojega doma lahko treniraš z najsodobnejšo fitnes opremo, ki ti omogoči izvajanje najrazličnejših treningov - od treningov za moč in visoko intenzivnih intervalnih treningov, do joge in pilatesa..
DELI

NAJSODOBNEJŠA FITNES OPREMA ZA TRENING DOMA

Najkvalitetnejši treningi in najsodobnejša fitnes oprema niso več rezervirani le za trening v fitnesu.

Kaj, če ti povemo, da lahko kar v udobju svojega doma treniraš z najsodobnejšo fitnes opremo, ki ti omogoči izvajanje najrazličnejših treningov – od treningov za moč in visoko intenzivnih intervalnih treningov, do joge in pilatesa?

V Les Mills Smart tech spletni trgovini, želimo možnosti kvalitetnega treninga ponesti v vsak slovenski dom.

Zakaj sploh gre?

Les Mills SMART TECH fitnes oprema za trening doma je linija 4 različnih kosov opreme, ki ti omogočijo učinkovit, varen in kvaliteten trening doma.

Les Mills Smartbar™
Les Mills SMARTBAR

– palica z nastavljivimi utežmi tvojemu treningu doma doda nove razsežnosti. Pozabi na izgubo časa (in živcev) pri menjavi uteži na palici. Pozabi na odrgnine na dlaneh zaradi čudnih prijemov uteži.

Les Mills Smartbar palica in uteži so oblikovane za tvoje udobje in optimalno obremenitev mišic med treningom. Ergonomska oblika uteži ti omogoča uporabo uteži tako na palici, kot tudi kot samostojne uteži. Tvoj prijem bo čvrst in udoben, ti pa boš vso svojo pozornost lahko posvetil kvalitetnemu izvajanju vaj.

Vrtljivi glavi, imenovani aligatorja, sta podprti s sistemom ležajev, ki omogoča tekočo rotacijo uteži med bolj dinamičnimi gibi. V stilu najkvalitetnejših sistemov za olimpijsko dvigovanje uteži se ob premiku palice glava aligatorja samodejno zavrti, tvoja zapestja pa ostanejo razbremenjena vseh nepotrebnih sil.

Ker trening doma v večini primerov ne pozna luksuza velikega prostora, kvadratna oblika uteži preprečuje kotaljenje opreme po domači telovadnici. Tako bo pred poškodbami varno tudi tvoje pohištvo in steklene površine. 🙂

Les Mills Smartstep™
Les Mills SMARTSTEP

– platforma, ki bo treningom dodala raznolikost ali pa služila kot dvignjena površina za vaje, ki jih izvajamo sede ali leže na hrbtu. Les Mills Smartstep s svojo obliko zagotavlja varen in udoben korak, platforma pa je opremljena tudi z linijskimi markerji, ki služijo za orientacijo pri idealni postavitvi stopala.

Okrogle stopničke služijo za nastavitev višine Smartstepa (dve stopnički dodata 10 cm višine), kot eden redkih na tržišču pa se Les Mills Smartstep lahko pohvali z možnostmi ustvarjanja naklona stepa. Trening na poševni površini je odličen za natančnejše targetiranje posameznih mišic, hkrati pa predstavlja varno obliko treninga leže na hrbtu za nosečnice.

Les Mills Smartstep pa je izredno priljubljen tudi pri naših najmlajših. Oblike poligonov, ki jih lahko ustvarite doma so neverjetne. 🙂

Les Mills MBX MAT™
Les Mills MBX MAT

– vadbena podloga z dvojnim značajem. Na eni strani nežna in mehka, na drugi robustna in odporna. Dobesedno.

Les Mills MBX mat je na vsaki strani opremljen za drugačno funkcijo. Rdeča stran je primerna za nižje intenzivne treninge, kot sta joga in pilates, svetujemo pa, da na njej ne uporabljaš superg temveč vadbo izvajaš bos ali v nogavicah. Siva stran je bolj robustna in nudi kvaliteten oprijem in udobje tudi med intenzivnejšimi oblikami treningov.

Les Mills SMARTBAND™
Les Mills SMARTBAND

– vadbena elastika z ročaji je idealen “mini” pripomoček za trening doma. Če si želiš raznolik in kvaliteten trening doma z le enim pripomočkom, je elastika zagotovo prava izbira.

S svojo ploščato obliko Les Mills Smartband zagotavlja enakomeren razteg elastike skozi celoten obseg giba in preprečuje zdrse izpod stopala. Ročaji so zasnovani tako, da ročaj ni fiksen, temveč se giblje skladno s tvojim premikom roke.

Z nekaj iznajdljivosti pa svoj Smartband lahko spremeniš tudi v kratko “booty” elastiko ali elastično zanko.

Možnosti treninga doma s kvalitetno in praktično fitnes opremo resnično postanejo neskončne. Dodaj še vrhunski spletni portal Les Mills On Demand, ki zajema več kot 1000 treningov in uživaj v rezultatih!

Dobra fitnes oprema, je več kot fitnes oprema.

DELI

treningi in nasveti

Prijavi se in prejemaj treninge in nasvete kako lahko s treningi doma postaneš boljši športnik ali bolj fit.