fbpx

Kje lahko v 2023 treniraš z Les Mills treningi?

Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Kranj, Kamnik, Mozirje, Bled - v vseh teh mestih najdeš svoje najljubše treninge..
DELI

Same lepe novice imamo za vas! Les Mills treningi so z januarjem že zavzeli Koper, konec meseca pa svoja vrata odpira čisto nov center v Ljubljani. Povemo več v nadaljevanju.

Živjo, Koper!

Z velikim veseljem v družini slovenskih Les Mills centrov pozdravljamo POWER STAR GYM iz Kopra! V akcijo je stopila še ena mlada, pogumna punca, ki Obalo že trese z BODYPUMP-om in BODYCOMBAT-om, že kmalu pa za vas pripravlja tudi nova presenečenja.

Primorci se lahko nanjo obrnete preko njenih socialnih omrežij.

Najmlajša člana Les Mills družine prihajata iz Maribora in Bleda

MARIBOR

Mariborčani z januarjem dobivate priložnost, da zaplešete brez ega. INA KATJA PILATES in njen SHBAM je na urniku kar 4x tedensko. Mi zagotavljamo hudo žurko in top kardio trening, Ina Katja in Špela pa najboljšo družbo in obilo nore energije. Vse informacije najdete na spletni strani studia Ina Katja Pilates.

BLED

Blejčani boste v 2023 še močnejši kot ste bili do zdaj! Mateja iz MM STUDIO ELEVEN vas vabi na BODYPUMP. Interes je ogromen, zato se ne pozabite pravočasno prijaviti na treninge. Vse informacije najdete na spletni strani ali socialnih omrežjih.

Stari mački med Les Mills centri so 2023 začeli s polno energijo

Poleg “mladičkov” med slovenskimi Les Mills centri pa nikakor ne smemo pozabiti na “stare mačke”, ki vas z Les Mills treningi razvajajo že leta. Na spodnjem seznamu najdeš celotno ponudbo in povezave do spletnih strani, na katerih si lahko ogledaš urnike, cenike in aktualne akcije!

BREZOVICA PRI LJUBLJANI
CELJE
  • TOP-FIT – Bodypump in Bodyattack
KAMNIK
KRANJ
LJUBLJANA
MARIBOR
  • FITNES FORMA – Bodypump, Les Mills GRIT in Les Mills Core
  • TRENING PLAC – Bodypump, Bodyattack, Bodybalance, Bodycombat, Les Mills GRIT in Les Mills Core
MOZIRJE

Z Les Mills treningi pa lahko treniraš tudi doma. Preizkusi LESMILLS+ brezplačno!

Aplikacijo LESMILLS+ lahko preizkusiš brezplačno

Če želiš pridobiti, ohraniti in še izboljšati svojo formo, lahko to narediš tudi doma!

Aplikacija LESMILLS+ bo z več kot 1000 treningi tvoj osebni trener, motivator, učitelj in trening partner v enem, ti pa do nje lahko dostopaš kadar koli in kjer koli. Vse kar potrebuješ je pametni telefon ali tablica!

Če potrebuješ opremo za domače treninge pa skoči v naš LES MILLS SHOP!

Vse dobro v 2023!

DELI
Hvala za prijavo.

V kratkem boste prejeli potrditev prijave za demonstracijo digitalnih fitnes rešitev. Kontaktiral vas bo naš predstavnik, s katerim se boste dogovorili za termin predstavitve.