fbpx

MBX MAT™

Loading...

Več namenska podloga za vadbo z dvema površinama

Spremenite svoj dom v najsodobnejšo body&mind telovadnico! Les Mills MBX MAT je miltifunkcionalna podloga za vadbo z dvema površinama, specifičnima glede na tip vadbe, ki jo izvajate.

  • Rdeča stran je namenjena nižje intenzivnim oblike vadbe, kot sta joga in pilates, in omogoča optimalno udobje in oprijem. Priporočljivo je, da na rdeči strani ne uporabljate obutve, temveč vadbo izvajate bosi ali v nogavicah.
  • Siva stran ima bolj robusten značaj in je primerna za visoko odbojne oblike aktivnosti. S premazom proti zdrsu vam bo nudila oporo tudi takrat, ko boste prepoteni.
Šifra: Mbmt Kategorija:

75,99

1 na zalogi

Čas dobave 5 delovnih dni

Play Video

kako uporabljati

mbx mat™

inovativnost

mbx mat™

Težko si predstavljamo tako široko vresatilnost vadbenega pripomočka, kot jo prinaša MBX MAT™ blazina. A z 2 stransko namembnostjo, preklopnim sistemom, zonami za optimalne postavitve telesa in še bi lahko naštevali, to prav hitro spoznamo.

Previous
Next

premišljena dovršenost

mbx mat™

Le premišljena dovršenost pomaga poiskati optimalno presečnost med vačnanembnostjo, stabilnostjo in trpežnostjo. MBX MAT™ blazina prinaša boljšo izkušnjo joge in je ravno tako primerna za bolj intenzivne treninge.

MBX MAT™ blazina meri 180 cm v dolžino, 61 cm v širino, ter je debela 5 mm.

Razvit za boljši trening

mbx mat™

prinaša več časa za trening in boljše rezultate, saj unikatni sistem vpenjanja omogoča bliskovito hitre menjave in nastavitve uteži. Nastavljive uteži pa so hkrati tudi optimalne prostoročne uteži

Treniraj doma s Smarttech opremo in Les Mills On Demand

S Smarttech opremo in LES MILLS ON DEMAND aplikacijo, bo vsak trening doma izkušnja, ki bo več kot pa samo trening.

Les Mills Smart tech

Oblikovan s popolnim treningom v mislih

faqs

Po čem se MBX MAT razlikuje od ostalih vadbenih podlog?

Odstranili smo vse nadležne svari, ki uporabniku parajo živce na vadbeni podlogi. Tanke vadbene podloge so premehke in posledično neudobne za sklepe med vadbo. V debele vadbene podloge pa se lahko ugrezneš, kar pomeni slabo ravnotežje in dobro mero frustracij. Da ne omenjamo drsenja tebe na podlogi in podloge po tleh – kar kliče po navarnosti.

Rešitev?

  • Dvostranski dizajn za različne tipe treningov. Nežnejša rdeča stran je odlična za nizkointenzivne treninge kot sta joga in pilates, siva, robustnejša, stran pa je idealna za visoko intenzivne treninge.
  • Eko-PVC visoke gostote zagotavlja udobje in hkrati omogoča odličen oprijem, ki preprečuje zdrse in ugrezanje tudi med najzahtevnejšimi položaji. Tako ti ostane le še pomirjujoč občutek popolne osredotočenosti in miru med treningom.
  • Siva stran blazini omogoča tudi prepogibanje, kar podvoji debelino blazine in še poveča udobje in blaženje – še posebej med vajami, ki jih izvajaš na kolenih in komolcih, dodaten premaz proti zdrsom pa služi kot dodaten plus tudi takrat, ko si prepoten.

Kakšne so specifikcije MBX MAT blazine?

  • 1800 mm x 610 mm x 5 mm
  • 2,1 kg

Katere treninge lahko izvajam z MBX MAT blazino?

Na MBX mat blazini lahko izvajaš kakršne koli treninge, kjer kot vadbeni pripomoček uporabljaš
vadbeno podlogo, bodi pa pozoren na njeno dvojno uporabnost.

Rdeča stran je ustvarjena za nizko intenzivne treninge, kot sta joga in pilates ali Les Mills Bodybalance, svetujemo pa ti, da vadbo na rdeči strani izvajaš bos ali v nogavicah.

Siva stran je ustvarjena za visoko intenzivne in funkcionalne treninge.